alergie?
buna.am 25 de ani.in febroarie 2012 am fost in vacanta la iubitul meu, in italia.sta intr-o zona de munte..cand am venit acasa dupa o luna, la cateva zile a inceput sa mi se umfle picioarele..dar nu poarte mult vizibil..mai mult in interior..ca o amorteala groaznica de picioare.nu mai aveam control asupro lor si o durere teribila.problema cea mai mare e ca a inceput sa urce amorteala si umflatura in sus catre bazin si nu mai simteam cand urinez..si nimic.in fine, dupa o luna a trecut, cu unguente de pe la farmaci.acum o sapt am fost din nou la el...si acum in prezent sunt acasa si au inceput din nou sa se umfle.ce se intampla?ce am?sa fie o alegie???v-a rog ajutati-ma.
3 comentarii
Buna!!! Nu stiu ce este insa si verisoarei mele i s-a intamplat exact acelasi lucru dupa o excursie la munte anul acesta. I s-au umflat picioarele si asa au stat pentru doua luni. Nu stiu motivul insa e bine sa mergi la medic, nu-i in regula.
si nu a luat nimic in astea 2 luni?eu acum beau ceai gyngo si pastile si ma simt cat de cat bn...dar oare sa fie o alergie?nu suport muntele?:(((
Nu cred ca a luat ceva, si nici la medic nu a fost. picioarele ei erau umflate de la glezne pana la genunchi. Ciudat este ca ambelor vi s-a intamplat dupa ce ati fost la munte..
Ea are probleme cu rinichii insa. Esti sigura ca nu ai nimic la rinichi? Picioarele se umfla in urma afectiunilor la rinichi. Ar fi bine sa mergi la medic pentru analize daca ai posibilitatea.
Ea are probleme cu rinichii insa. Esti sigura ca nu ai nimic la rinichi? Picioarele se umfla in urma afectiunilor la rinichi. Ar fi bine sa mergi la medic pentru analize daca ai posibilitatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Posibila alergie a pielii de pe fata...
- 5Tratament cu Moldamin.. reactii alergice
- 1Alergie sau astm bronsic?
- 9Virusi si bacterii
- 3Alergie sau altceva?
- 2reactie alergica, sau intoleranta
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 6sa fie oare alergie???
- 8Alergie ciudata
- 9O alergie sau urticarie păcătoasă provocata de ce...?
- 4alergie. dati-mi o solutie va rog
- 4alergie sau astm?
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 3Alergie probabil
- 3alergie intoxicatie
- 3alergia la un decongestionant nazal
- 2Simptome multiple: nas-gat-ureche
- 1alergie sezoniera la copil
- 1Bubite Sangerii pe piept dupa Tomograf
- 1Alergie nedepistata!!...
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: