Alergie la mucegai

Buna ziua. Sotul meu este alergic la foarte multe. Cele mai suparatoare pentru el sunt polenul, mucegaiul, parul, pentru ca de acestea e cel mai greu sa se fereasca.I-am gasit remediul homeopat Polen, care se pare ca ii face bine, insa as dori sa stiu daca exista un remediu homeopat care sa ajute la desensibilizarea in alergia la mucegai. Din pacate munceste cate 14-16 ore pe zi si nu am nici o sansa sa il duc la un medic homeopat. Acum ia 2 ml Coacaz negru dimineata, peste zi de trei ori Pulmin histamin si Polen si seara 2 ml Muguri de Calin. Se simte mult mai bine decat inainte insa il mai arde putin pe cerul gurii si i se mai infunda nasul. Va rog daca mai stie cineva remedii homeopate utile in alergii la mucegai si par. Multumesc mult
1 comentarii

Si totusi solutia cea mai buna in astfel de situatii este prezentarea la medicul homeopat pentru o consultatie, deoarece nu exista tratamente homeopate universal valabile pentru toata lumea. Tratamentul homeopat se individualizeaza in functie de caracteristicile fizice si mai ales de cele psihice ale persoanei. Cu stima si respectul pe care vi le port tuturor :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 11alergie la nichel
- 6Pete pe fata - alergie la alcool?
- 2reactie alergica, sau intoleranta
- 5Unde pot afla la ce substante sunt alergica?
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 8Alergie ciudata
- 8alergie.prednison?
- 3Alergie, laringita cronica si fata foarte umflata
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 3Alergie probabil
- 3alergie intoxicatie
- 4Alergie la dulciuri.
- 4Alergic la transpiratie
- 0LTT Mucegaiuri
Mai multe informații despre: Reactia alergica mucegaiul din casa