Alergie la capsuni si aloe
Buna ziua am un copil de 2.5 ani alergic la ou, alune, susan
1.as dori sa stiu daca a mancat iaurt cu capsuni si nu a avut nimik pot sa ii dau si capsuni?
2. pana intr-un an i-am dat cu aloe la o iritatie si a avut o reactie urata, as dori sa stiu cum pot sa imi dau seama daca are alergie la aloe acum? sa incerc intai un gel pe piele si apoi un spray sau un suc daca nu prezinta semne de reactii adverse cutanat?
1.as dori sa stiu daca a mancat iaurt cu capsuni si nu a avut nimik pot sa ii dau si capsuni?
2. pana intr-un an i-am dat cu aloe la o iritatie si a avut o reactie urata, as dori sa stiu cum pot sa imi dau seama daca are alergie la aloe acum? sa incerc intai un gel pe piele si apoi un spray sau un suc daca nu prezinta semne de reactii adverse cutanat?
1 comentarii
Nu face teste de alergie acasa, la un copil asa mic! Mergi la alergolog si se va testa substanta, iti va spune ce sa-i dai in caz de alergie mai accentuata sau severa, ce doze etc. Nu e de jucat cu predispozitia la reactie alergica. Organismul mai 'uita' la ce e alergic, dar la fel de bine poate avea, la urmatorul contact cu alergenul, o reactie severa si sa umfle copilul sub ochii tai! Slava Domnului pentru iritatii poti folosi si alte produse.
Poti relua capsunele, o bucatica mica, dar asteapta o zi sa vezi daca nu face urticarie sau alte reactii.
Exista acum o multime de teste pentru produsele alimentare. Iar pentru cele medicamentoase, musai la alergolog.
Sanatate!
Poti relua capsunele, o bucatica mica, dar asteapta o zi sa vezi daca nu face urticarie sau alte reactii.
Exista acum o multime de teste pentru produsele alimentare. Iar pentru cele medicamentoase, musai la alergolog.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 2alergiile si sarcina
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 5Unde pot afla la ce substante sunt alergica?
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 17intoleranta la histamina
- 9polipi nazali si alergie
- 9Intoxicatie, prednison
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 3alergie sau bts
- 5imflaturi rosii, mi se umfla gitul ca nu pot respira, ochii ca nu vad deloc si buzele ca nu pot minc
- 3alergie la detergenti
- 3reactie alergica de la intepaturile de tantar!!!
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: