alergie. dati-mi o solutie va rog
Din martie imi apar in podul mainilor si pe talpi pete rosii, umflate si dureroase. Parca "se muta" dintr-un loc in altul. Am fost la medic si mi-a recomandat Ciclovir 400 mg, 7 zile de 3 ori/zisi crema Dermovate. Au disparut dar la o luna au aparut iar. Mi s-a recomandat Zuxyl-fara efect. Apoi Augmentin400mg-7 zile de 2 ori/zi. Au disparut problemele dar la o luna au aparut iar. Astazi am si umflaturile dureroase si rosii dar mi s-a umflat si buza de sus. Nu mai stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati.
Mentionez ca am facut analize de singe si totul a iesit ok. Am facut testul Borellia trecut si prezent-absent.
Mentionez ca am facut analize de singe si totul a iesit ok. Am facut testul Borellia trecut si prezent-absent.
4 comentarii
DE PRIMAVARA PINA TOAMNA DE CITE ORI IES AFARA IMI APAR PE MAINI NISTE BUBITE CARE IMI DAU SENZATIE DE MANCARIME.VA ROG SA IMI SPUNETI CE MEDICAMENTE SA IAU, PRECIZEZ CA AM FOST ANUL TRECUT LA DERMATOLOG SI MI-A PRESCRIS ADVANTAN DAR NU IMI VOLOSESTE DACA SAR PUTEA SA URMEZ UN ANUMIT TRATAMENT CA SA NU MAI AM PROBLEME, ACEASTA ALERGIE MI-A APARUT CAM DE 5 ANI
Buna,
si eu ma lupt cu alergiile, dar la nivel gastrointestinal, nu dermatologic. Va recomand cu cea mai mare sinceritate sa mergeti la clinica WorldClinic, clinica specializata pe alergologie. Analizele sunt facute in Germania, fiind de altfel singurii care fac asa ceva in Romania, iar personalul este profesionist. Va garantez ca va veti afla cauza alergiilor si gasi si tratamentul care sa functioneze cu adevarat.
Clinica se afla in zona Unirii-biserica Sf. MIna, datele sunt mai jos:
WORLD CLINIC
CF ROBESCU NR 11, SECTOR 3, BUCURESTI
Tel programari: 021-31.668.31
Multa sanatate!
Liliana
si eu ma lupt cu alergiile, dar la nivel gastrointestinal, nu dermatologic. Va recomand cu cea mai mare sinceritate sa mergeti la clinica WorldClinic, clinica specializata pe alergologie. Analizele sunt facute in Germania, fiind de altfel singurii care fac asa ceva in Romania, iar personalul este profesionist. Va garantez ca va veti afla cauza alergiilor si gasi si tratamentul care sa functioneze cu adevarat.
Clinica se afla in zona Unirii-biserica Sf. MIna, datele sunt mai jos:
WORLD CLINIC
CF ROBESCU NR 11, SECTOR 3, BUCURESTI
Tel programari: 021-31.668.31
Multa sanatate!
Liliana
Alergiile sunt un semn de proasta functionare a sistemului imunitar.
Imune se numeste produsul care va poate ajuta, este produs in Germania si este produs natural.
Nu are efecte adverse si contraindicatii.
Imune se numeste produsul care va poate ajuta, este produs in Germania si este produs natural.
Nu are efecte adverse si contraindicatii.
am alergie la medicamente de 10 ani si de atunci am luat doar antinevragic cand m-a durut capul foarte rar si o singura pastila, nu imi permit sa imi fac testele de alergie pentru ca sunt foarte vscumpe si trebuie la fiecare pastila in parte, are cineva alta solutie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alergiile si sarcina
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 2Se poate face alergie la apa?
- 10Alergie, giardia sau altceva?
- 2alergie la intepaturile de viespi
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 17intoleranta la histamina
- 4Alergie la nichel
- 8alergie.prednison?
- 12Stare subfebrila de lunga durata
- 3alergie sau bts
- 5alergie, rinita sau altceva?
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 4Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!
- 3Alergie probabil
- 12secretii abundente si uneori suierat pe piept
- 3alergie la detergenti
- 3alergie intoxicatie
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: