Ma doare pieptul in centru

10-12-2018
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
De ceva vreme sunt foarte stresat si tot timpul ma gandesc la boli grave care le-as putea avea de exemplu acm cred ca as avea probleme grave cu inima simt o durere in centru mai ales cand fac unele miscari, bratul stang nu m-a durut si in partea stanga rareori dar sunt foarte speriat si numai la asta ma pot gandi, am 17 ani si nici la scoala nu ma mai pot concentra din cauza acestor ganduri.Nici o luna nu a trecut de cand mi-am facut ultimul EKG si mi-a iesit foarte bine si la fel si analizele de sange dar nu stiu de ce tot am senzatia ca am ceva grav, cum ar fi infarct sau alte boli.Va rog sa ma ajutati

tin sa spun ca am avut intr-o perioada si atacuri de panica
10 comentarii
0
10-12-2018, ora 20:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
0
10-12-2018, ora 20:10
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
Am uitat sa spun ca am fost la psiholog si mi-a spus ca sufar de anxietate si probleme emotionale dar tot simt aceste lucruri care chiar imi dau o stare de stres si panica contiuna si chiar si respiratul il simt mai ingreunat si mai frecvent decat de obicei.
Si deja chiar am fost la cateva sedinte si nici cum nu reusesc sa ma calmez
1
10-12-2018, ora 20:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietatea e o boala psihica. Daca vreti sa va reveniti trebuie sa luati tratament de la psihiatru si sa mergeti in continuare la psiholog.
1
10-12-2018, ora 20:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Durerile si respiratul mai greu se numesc somatizari de anxietate.
0
10-12-2018, ora 20:24
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
Deci si acesta este un simptom al anxietatii?Chiar nu am stiut, va multumesc!
0
10-12-2018, ora 21:23
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
De asemenea am mai uitat sa mentionez ca am mai avut si stari de greata fara varsaturi, in special cand eram stresat si coplesit de ganduri, si cand aveam batai de inima puternice, si acesta este un simptom al anxietatii?
1
10-12-2018, ora 21:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da.
0
17-12-2018, ora 22:44
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
Mi-a trecut durerea de piept, sunt mai bine acum dar iar au aparut noi probleme simt ca ma doare capul si nu stiu de ce dar de dimineata am avut frica de a nu face convulsie, am impodobit de craciun si simt ca putin ma deranjeaza sclipirile de lumini si asta mi-a creeat iar o frica, credeti ca si acest lucru poate fi de la anxietate?si de asemenea am inceput sa ma simt ca intr-un vis, ca si cum lumea e falsa
0
18-12-2018, ora 12:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, poate fi de la anxietate.
0
19-12-2018, ora 17:44
Casian2001
Nu este medic/terapeut
Casian2001
Nu stiu de ce dar de 2 zile ma simt si cam obosit si azi chiar am simtit la un moment dat o stare de lesin ca si cum urmeaza sa imi pierd echilibrul si a trebuit sa ma asez jos, lucrul ciudat este ca nu m-am simtit asa stresat in acel moment dar am simtit in aceasta zi o pofta pentru dulce.Ce credeti ca ar putea fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •