Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima

13-09-2021
Mihaela166
Nu este medic/terapeut
Mihaela166
Buna seara! Mă numesc Mihaela, am 20 de ani și de ceva timp mă confrunt cu niste probleme. Acum aproximativ un an am inceput sa am un disconfort in zona toracică și niște dureri ascuțite in piept, uneori simțeam și niște valuri de căldură. Inițial am crezut că am probleme cardiace, mi am făcut un control în urma căruia nu a reieșit acest lucru, mi s a spus că am pulsul puțin mai mare, dar nimic grav.. dar durerile nu treceau, aveam și palpitații, nu reușeam să dorm, simțeam și o durere la nivelul mâinii stângi. Am mers la urgente de nenumărate ori.. de fiecare data același răspuns: inima nu are nimic. Mi am făcut și analizele pt tiroida.. nimic..Într-un final am mers la psihiatru unde mi au fost prescrise niste pastile in urma cărora am inceput să mă simt mai bine. Mi s a spus că am niște atacuri de panica și că o să fiu bine, fapt care s a întâmplat. După o perioadă am renuntat la tratament și de vreo două săptămâni mă simt foarte rău.. am insomnii, disconfort continuu în zona pieptului, durere la nivelul mâinii stângi, simt că mă sufoc și stau mereu cu teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima mea. Întrebarea mea este daca ar trebui sa merg la psihiatru din nou sau sa fac alte analize pt inima?
3 comentarii
2
13-09-2021, ora 20:00
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Domnisoara, la inima nu aveti nimic, ati intrerupt tratamentul de la psihiatru si vedeti consecintele, mergrti tot acolo sa prescrie medicamentele necesare si povestiti ce ati spus si aici.
2
13-09-2021, ora 21:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Reluati tratamentul de la psihiatru. Tratamentul pentru anxietate si atacurile de panica e pe termen mai lung.
1
21-09-2021, ora 21:02
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Tratamentul psihiatric nu se întrerupe brusc. Nu menționați cat timp ati luat tratament. Mergeți la un medic psihiatru pentru a vă evalua simptomatologia din prezent si a vă da medicatie, daca va considera necesar. De asemenea, un rol important il detine si consilierea psihologica. Nu ezitați să apelați la un psiholog clinician sau psihoterapeut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul