usturime in capul pieptului, crampe si greturi

28-07-2013
Ale6
Nu este medic/terapeut
Ale6
Buna ziua.In urma cu doua saptamani am avut o durere puternica de stomac, insotita de greturi si varsatura(putin), datorata unei cantitati mai mare de migdale pe care o mancasem.Mia trecut cateva zile timp in care am fist atenta la ce mancam, mai ales ca nu prea imi venea sa nananc prea multe.Durerea a revenit dupa ce am mancat o salata si a disparut din nou cand am tinut regim: paine prajita, ceai de sunatoare, branza dulce etc.Ieri am mancat cateva prune si recunoac si ceva prajeala(snitel), iar azi a inceput o senzatie de usturime in zona stomacului, ragai dupa absolut orice mananc si mult dupa aceea, iar stomacul face niste zgomote puternice;de asemenea stari de greata.Am refuzat sa iau medicamente, insa ceaiul de sunatoare ma mai linisteste.Nu pot sa mananc toata viata branza de vaci si paine prajita.Aceleasi simptome leam avut dupa ce am mancat ciocolata.Chiar atat de mult poate tine o indigestie?
1 comentarii
0
28-07-2013, ora 23:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu trimitere de la medicul de familie, va adresati medicului gastro-enterolog pentru consult si analize amanuntite.
Posibil sa aveti nevoie de tratament pentru stomac.

Ce aveti nu este o indigestie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •