Direri in piept ciudate

06-08-2019
Elena7557
Nu este medic/terapeut
Elena7557
Buna ziua, am 22 de ani și de câteva luni am dureri ciudate in piept. Tensiunea este mică 9.8, durerile apar fără vreun motiv, uneori in situațiile in care mi e frica și cel mai des seara când stau in pat. Ziua nu prea ma gândesc la ele fiind la lucru, dar seara când stau in pat, stau cu frica sa nu apăra, cu frica sa nu fac vreun infarct, știu ca trebuie sa merg la medic dar credeți ca as putea păți ceva grav( infarct). * sunt fumătoare * mulțumesc.
5 comentarii
0
06-08-2019, ora 22:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la un cardiolog sa va faca ecocardiografie, electrocardiograma, test Holter, consult clinic. Daca nu e nimic la inima, e posibil ca aceste simptome sa fie somatizari de Anxietate. Adresati-va unui psiholog si daca nu se rezolva, unui psihiatru, pentru tratament.
0
06-08-2019, ora 23:12
Elena7557
Nu este medic/terapeut
Elena7557
Mulțumesc :)
0
07-08-2019, ora 00:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu placere! :)
0
07-08-2019, ora 12:07
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Buna, ai fost pana la urma la vreun consult ceva?
Ma intereseaza ca si eu de vreo 2 zile simt cam aceleasi simptome, dar nu in capul pieptului ci mai mult in partea stanga dar mai spre gat asa (sus).
0
07-08-2019, ora 17:53
Elena7557
Nu este medic/terapeut
Elena7557
Buna, nu am fost pentru ca nu am avut timp din cauza serviciului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •