Dureri atipice in piept

22-01-2018
vinviguera
Nu este medic/terapeut
vinviguera
Am luat ceva in greutate, am 182 cm si 98 kg, un regim de viata sedentar, stau la birou 10-11 ore zilnic plus 2-3 ore la volan, asa ca m-am hotarat sa fac miscare. Am inceput cu mers rapid, fac de 3-5 ori pe daptamana intre 6, 5 si 9 km in functie de vreme si starea de oboseala. Ce am observat: apar niste dureri in piept dupa 2, 5-3 km de mers, sunt atipice, daca las umerii in jos doare mai tare, daca fac rotatii ale trunchiului parca se accentueaza durerea, nu ma opresc, uneori durerea dispare dupa cateva miscari si indreptari ale coloanei si apoi reapar. Alte simptome nu am, respir bine, nu obosesc si simt nevoia de a merge tot mai mult. Ce ma ingrijoreaza sunt aceste dureri in piept. Am o punte musculara, o usoara regurcitrare mitrala si in trecut am facut cateva episoade de fibrilatie atriala. Am facut un test de efort in primavara si a iesit negativ. Durerea poate radia de la coloana? Care ar putea fi cauzele aparitiei? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •