Lipsa aer
Buna seara, de aproape 5 ani mă confrunt cu lipsa aer. Efectiv incerc sa-mi umplu plămânii și parca se oprește în capul stomacului.Am făcut tot ce se poate face legat de analize ECG, HOLTER, RADIALOGIE PLAMANII, ECOGRAFIE INIMA, TESTUL DE FORTA LA INIMA, SPIROMETRII CRED CA VRE-O 7.Analize sânge la mai multi medici.Am trecut pe partea endocrina analize sânge ecograf totul ok.Am trecut la ORL, 2 operații la nas 3 săptămâni a fost ok după a început din nou am făcut 3 teste de Alergie totul ok.Am programare pe 2 decembrie la un CT pentru ca am nasul veșnic înfundat fără spray nu am nici-o sansa.As avea nevoie de un sfat.Va Multumesc.Am 40 ani 1, 63 înăltime 66 kg fumatoare
3 comentarii
Buna seara. Ati aflat cauza simptomelor? Si eu am aceleasi simptome si inca nu le dau de cap, de aproape 7 ani.
Din pacate nu ia mai fac investigatii am fost la un psihiatru diagnostic atac de panică saptamana viitoare merg din nou la endocrinolog va tin la curent
Maine merg si eu la pneumo. Sunt curioasa ce imi va spune. In martie urmeaza sa mai fac un CT. Am mai facut unul in august anul trecut, dar a fost ok, doar niste micronoduli care nu pun probleme si nu au legatura cu aceste simptome, asa mi s a spus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lipsa de aer
- 4Lipsa de aer-durere toracica
- 2lipsa aer, oboseala, sufocare
- 1Respiratie Greoaie
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 39Interpretare rezultat Computer tomograf toracic pulmonar
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Lipsa de aer
- 3Lipsa de aer
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 1Senzație de plămân încărcat, lipsa aer.
- 3Lipsa de aer înainte de somn
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
- 4Lipsa de aer
- 1Fetița 13 ani probleme cu respirația
- 4Senzatie lipsa de aer
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: