Se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă
Aș avea si eu o intrebare! Sotul meu a fost recent la medic nu are nici o problemă de sănătate absolut nimic toate analizele iau iesit ok. Dar problema este ca in aproape a doua sa a treia seara se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă nu stim din ce cauza de trezeste speriat.Ma poate ajuta cineva cu un răspuns.Multumesc
10 comentarii
Bună ziua. Nu cumva soțul este balonat? Un abdomen cu foarte multe gaze în intestine poate produce o presiune asupra diafragmei, în poziția culcat pe spate, iar acest lucru poate îngreuna respirația...
Sa faca un test de anxietate pe net. Pot fi somatizari de anxietate.
Eu bănuiesc că este apnee in somn. Nu se trezește speriat nejustificat. Chiar rămâne fără aer.
Daca este obez si se mai adauga si crampe musculare dureroase, este posibil sa fie lipsa de oxigen din apnee in somn, cu durata destul de mare. Daca are si sinuzită, trebuie rezolvata si aceasta!Verificati un test de apnee, la Iasi, la dr. Boisteanu Dana, tel. 0232242428.
bolnavul cu apnee in somn...nu prea se trezește speriat... El nu conștientizează perioadele de apnee... Părerea mea... Rămân la părerea că este o cauză extrapulmonară...
E posibil sa fie ori un inceput de astm ori o anxietate incipienta ! Se poate testa daca e asa cu o pastila de anxiolitic alopat sau naturist sau cu miofilin plus alte medicamente pt astm, nu prea stiu care sunt exact !
daca este apnee, apar tulburari cardiovasculare, iar mainile si picioarele se racesc, apar crampe musculare dureroase
BUNA !
Rog continuati. Ce concluzii s-au tras, ce tratament urmati...
Sotia mea este intr-o situatie asemanatoare si cu toate ca am umblat vreo 2 luni pe la medici (ORL, Cardio, Pneumologie, Somnologie...), nu avem un diagnostic clar.
Multumesc !
Rog continuati. Ce concluzii s-au tras, ce tratament urmati...
Sotia mea este intr-o situatie asemanatoare si cu toate ca am umblat vreo 2 luni pe la medici (ORL, Cardio, Pneumologie, Somnologie...), nu avem un diagnostic clar.
Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Problema de sufocare
- 1tulburare de somn
- 1lipsa de aer
- 4Lipsa de aer-durere toracica
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Lipsa de aer
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 39Interpretare rezultat Computer tomograf toracic pulmonar
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 0Lipsa de aer
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 33Simt ca nu am aer
- 3Lipsa aer
- 5Atac de panica sau altceva?
- 4Lipsa de aer
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: lipsa de aer sufocarea in somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: