Senzatie de insuficienta respiratorie
Buna seara.
Timp de o saptamana am avut senzatia de nod in gat, care in momentul in care inghiteam se oprea in spate. Aceasta senzatie a aparut dupa ce am scapat de raceala. Am fost la pneumolog, mi-am facut radiografie si a spus ca nu am nimic si ca e posibil sa am gastrita post-traumatica ( de la cantitatea mare de medicamente luate).
De 4 zile insa am impresia ca nu am suficient aer cand respir. Senzatia e constanta si neplacuta in ideea in care simt ca nu pot trage destul aer in plamani mai ales daca respir pe nas.
Timp de o saptamana am avut senzatia de nod in gat, care in momentul in care inghiteam se oprea in spate. Aceasta senzatie a aparut dupa ce am scapat de raceala. Am fost la pneumolog, mi-am facut radiografie si a spus ca nu am nimic si ca e posibil sa am gastrita post-traumatica ( de la cantitatea mare de medicamente luate).
De 4 zile insa am impresia ca nu am suficient aer cand respir. Senzatia e constanta si neplacuta in ideea in care simt ca nu pot trage destul aer in plamani mai ales daca respir pe nas.
1 comentarii
Bună seara! Dacă lipsa aceasta de aer (dispneea) persistă mai mult timp (2-3 săptămâni) fără a fi însoțită de alte simptome respiratorii mergeți la pneumolog pentru o evaluare a funcției pulmonare prin spirometrie. Dacă nu aveți alte simptome, e posibil să fie și o patologie digestivă (esofagită post-medicamentoasă) care să se manifeste prin dispnee, deși acest lucru este mai rar. Sper să vă fie util ceea ce v-am scris. Dacă aveți nevoie de întrebări vă rog să-mi scrieți. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Problema respiratorie
- 5Stari si simptome diverse
- 3probleme cu respiratia
- 7Probleme de respriratie
- 17colargol..alergie e posibil?
- 3ma confrunt de ceva vreme cu o problema de nas si la ureche
- 5investigatii suplimentare?
- 14nu pot respira!
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 4Insuficienta respiratorie cronica latenta
- 3Lipsa de aer la inghitirea alimentelor
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 11nu stiu ce sa fac
- 4de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 1Senzație de plămân încărcat, lipsa aer.
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: