Lipsa aer

Buna seara,
Ma numesc Teo am 23 de ani, 1.93 si 124 de kg.
Am suferit de atacuri de panica si anxietate generalizata. Am facut nenumarata analize dar este insa ceva ce ma nedumereste. Dupa contactul sexual, chiar si la 10, 20, 30 de minute dupa daca stau intins imi pierd aerul, tresar si simt ca trebuie sa trag aer tare in piept. Tin sa mentionez ca acest simptom il am mai bine de 3 luni si apare numai dupa contactul sexual. Spre exemplu daca depun efort la sala cu exercitii tip cardio, tras de fiare sau orice alta activitate ce presupune efort mediu spre intens, nu am acest simptom.
La inima am peste 30 de EKG-uri, un eco si un CT. Si inima imi e sanatoasa desi mai apar dureri in piept scurte dar dureroase sau cu furnicaturi la membre dar le pun pe seama psihicului. Analizele la sange sunt bune, urina cam mereu imi apar leucocite dar foarte putine.
Ce credeti ca ar putea fi si unde ar trebui sa ma duc?
Va multumesc
Ma numesc Teo am 23 de ani, 1.93 si 124 de kg.
Am suferit de atacuri de panica si anxietate generalizata. Am facut nenumarata analize dar este insa ceva ce ma nedumereste. Dupa contactul sexual, chiar si la 10, 20, 30 de minute dupa daca stau intins imi pierd aerul, tresar si simt ca trebuie sa trag aer tare in piept. Tin sa mentionez ca acest simptom il am mai bine de 3 luni si apare numai dupa contactul sexual. Spre exemplu daca depun efort la sala cu exercitii tip cardio, tras de fiare sau orice alta activitate ce presupune efort mediu spre intens, nu am acest simptom.
La inima am peste 30 de EKG-uri, un eco si un CT. Si inima imi e sanatoasa desi mai apar dureri in piept scurte dar dureroase sau cu furnicaturi la membre dar le pun pe seama psihicului. Analizele la sange sunt bune, urina cam mereu imi apar leucocite dar foarte putine.
Ce credeti ca ar putea fi si unde ar trebui sa ma duc?
Va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 2nu am aer cat trebuie
- 4Lipsa de aer-durere toracica
- 10Se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă
- 12Lipsa de aer
- 1Lipsa de aer
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 0Lipsa de aer
- 3Lipsa de aer
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 33Simt ca nu am aer
- 3Lipsa de aer înainte de somn
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
- 2Probleme de respirație lipsa aer senzație sufocare de la ce poate fi
- 3Senzație lipsa de aer după ce mănânc
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: