Lichid incolor
De obicei cand ma excita prietena imi iese din penis un lichid incolor, care de fiecare cand ma excita mai tare iese..
Acest lichid o poate lasa insarcinata?Mi-e frica sa o fac cu ea, imi iese acest lichid si daca ramane insarcinata?
PS:Amandoi suntem virgini.
Mersi anticipat.
Acest lichid o poate lasa insarcinata?Mi-e frica sa o fac cu ea, imi iese acest lichid si daca ramane insarcinata?
PS:Amandoi suntem virgini.
Mersi anticipat.
4 comentarii
Da, in lichidul preejaculator pot exista si spermatozoizi. Deci, folositi prezervativul inainte de penetrare. Sau partenera alt tip de anticonceptionale recomandate de medic.
De obicei cand o excit doar imi ating penisul de vaginul ei si ii mangai vaginul cu penisul.ne e frica sa o facem asa ca doar ramanem la partea erotica...mentionez ca nu am penetrat-o deloc nici macar din greseala...ce as putea face?Sa nu o mai excit asa?Poate ramane insarcinata doar daca imi ating penisul de vaginul ei?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
E greu dar nu imposibil sa apara o sarcina din aceasta joaca. Deci sa va hotarati daca va incepeti sau nu viata sexuala, daca va protejati etc. Va puteti excita si in alte n feluri daca nu vreti sa va incepeti viata sexuala, , ,
Cel mai sigur mod de a ne proteja este prin prezervativ?Oricum putem sa ne excitam altfel, sunt multe metode pe parte erotica si de preludiu deci nu e problema.Mersi de raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu ma excit
- 2lipsa de excitatie
- 1prietena mea se uda tare in timpul actului sexual
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 4am nevoie de mai multe informatii
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 2Ma excit repede...o problema?
- 5de ce asa scurt?
- 4cand se excita fata
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 7Excitare prelungita si deranjanta
- 1EXCITAT NONSTOP
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 6Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
- 11Nu ma excit
- 0excitare lichid
- 2Picatura placerii
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: