Fetisul picioarelor
Am 31 de ani si de pe la 15 ani am o atractie de natura sexuala deosebit de intensa pentru talpile/degetele de la picioarele femeilor.
Astept comentarii din partea tuturor, in special a femeilor.
Va multumesc !
Astept comentarii din partea tuturor, in special a femeilor.
Va multumesc !
3 comentarii
am mai auzit de acest fetiş, am văzut chiar, pe net jucării sexuale pentru astfel de persoane.
Acesta nu este fetisism, ci manifestare sexuala naturala. Fetisism este atractia fata de batic, sau de chiloti ori de poseta sau fata de orice obiect utilizat de femeie, care-i sugereaza prezenta si care in mod normal nu atrage. De picioarele femeilor e atrasa toata lumea, incepand cu poetii arabi care lauda gleznele iubitelor.
Buna Ma numesc Petrus Emanuel Mihai am 22 ani si si mie imi plac extrem de mult sa miros si sa le sarut picioarele fetelor, dar nu aam la care si ma tem sa le zic personal treaba asta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu dc in timpul cand ma sarut cu prietena imi dau drumu cate putin asa fara sa simti
- 8Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 2lipsa lubrefierii... exista vreun medicament/ceai?
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 9Ma excit repede...o problema?
- 2Ma excit repede...o problema?
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 4cand se excita fata
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 4Lichid incolor
- 0Dureri menstruale ?! dupa excitatii sexuale
- 3Practici fetis scat si piss, cat de daunatoare sanatatii pot fi?
- 3Nelamurire Excitare
- 10Gâdilat in loc de excitare
- 2Picatura placerii
- 3Copil 5 ani jum "atractie nefireasca" fata de mama?
- 1Excitare - senzație neplăcută
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala fetisul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: