EXCITAT NONSTOP
Buna.. am o problema.. sau habar nam cum sa o numesc. am 20 de ani, fac sala, si iau DHEA (supliment care ajuta producerea de testosteron ), pe langa celelalte suplimente aminioacizi, proteine,.
sunt horny tot timpul.. ma trezesc horny si numi trece... sunt zile in care ma masturbez de 10 ori... de fiecare data ejaculez mult... noaptea cand ma pun sa dorm din nou foarte horny,... si in 2 ore ma masturbez de 2...3. 4 ori dar cantitatea de sperma se reduce considerabil..
sami fac probleme ? vreun sfat..
afecteaza cresterea musculara daca ejaculez atat?
sunt horny tot timpul.. ma trezesc horny si numi trece... sunt zile in care ma masturbez de 10 ori... de fiecare data ejaculez mult... noaptea cand ma pun sa dorm din nou foarte horny,... si in 2 ore ma masturbez de 2...3. 4 ori dar cantitatea de sperma se reduce considerabil..
sami fac probleme ? vreun sfat..
afecteaza cresterea musculara daca ejaculez atat?
1 comentarii
dragul meu iti afecteaza capul ca sanatatea nu mai poate ca esti dus sau bolnav de tot daca tu la 20 de ani iei toate porcariile, chiar sanatos nu esti. Ce o sa se aleaga de viata ta sau esti sau vei deveni un psihopat cu siguranta.
GANDESTE-TE Putin si mai citeste si tu unele carti despre fericire si viata poate ca te ajuta. Apropo esti inca la scoala pe undeva?
GANDESTE-TE Putin si mai citeste si tu unele carti despre fericire si viata poate ca te ajuta. Apropo esti inca la scoala pe undeva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lipsa excitatiei
- 2lipsa de excitatie
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 4Dificultate de excitare
- 9Ma excit repede...o problema?
- 5de ce asa scurt?
- 35FETISH, normal sau anormal
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 2Cum pot sa-mi excit iubitul?
- 4Excitatie si masturbare (3-4 ori pe zi)
- 3Probleme de excitatie, un sfat urgent!
- 5Excitare ciudata.
- 11Nu ma excit
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 0excitare lichid
- 2De cateva zile nu ma excit si n-am erectie
- 1Excitare - senzație neplăcută
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: