Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
Buna ziua,
Ma confrunt de cateva zile cu o situatie neplacuta, si anume o stare de excitare sexuala ivita involuntar si FARA STIMULI insotita de senzatia asemanatoare unui atac de panica.pe care reusesc sa o calmez greu, numai cu o doza dubla din pastilele pe care le iau in mod normal pentru anxietatea de care sufar. Nu ma incanta deloc asta si risc sa raman si fara tratament pana la urmatoarea reteta, ceea ce nu e bine deloc.
Sunt la menopauza, fara viata sexuala normala. Nu ajuta nici masturbarea, care amplifica starea, fara sa pot avea orgasm. (desi pana de curand nu am avut probleme cu obtinerea acestuia). Distragerea atentiei ar putea functiona, dar noaptea sunt posibilitati limitate, mai ales pentru o persoana singura. Ce imi recomandati ?
Ma confrunt de cateva zile cu o situatie neplacuta, si anume o stare de excitare sexuala ivita involuntar si FARA STIMULI insotita de senzatia asemanatoare unui atac de panica.pe care reusesc sa o calmez greu, numai cu o doza dubla din pastilele pe care le iau in mod normal pentru anxietatea de care sufar. Nu ma incanta deloc asta si risc sa raman si fara tratament pana la urmatoarea reteta, ceea ce nu e bine deloc.
Sunt la menopauza, fara viata sexuala normala. Nu ajuta nici masturbarea, care amplifica starea, fara sa pot avea orgasm. (desi pana de curand nu am avut probleme cu obtinerea acestuia). Distragerea atentiei ar putea functiona, dar noaptea sunt posibilitati limitate, mai ales pentru o persoana singura. Ce imi recomandati ?
3 comentarii
Nu e indicat sa va mariti doza in acest caz. Discutati cu medicul dv.
Discutați cu medicul, care poate recomanda un tratament adecvat, nu luați ce credeți dvs.
E important sa discuti cu un psihosexolog ce intretine aceste atacuri de panica Sophia
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu ma excit
- 2lipsa de excitatie
- 10simt nevoia...
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 5de ce asa scurt?
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 4Lichid incolor
- 0Dureri menstruale ?! dupa excitatii sexuale
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 4Excitatie si masturbare (3-4 ori pe zi)
- 4Hiperexcitatie sexuala psihica
- 0daca nu ma excit ce inseamna?
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 10Gâdilat in loc de excitare
- 4Deficiențe de excitare
- 3Copil 5 ani jum "atractie nefireasca" fata de mama?
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: