Probleme de excitatie, un sfat urgent!
Buna, am si eu o problema destul de jenanta si pana acuma nu am avut curaju sa vorbesc cu nimeni despre asta, va-s ruga sa ma ajutati daca puteti. Tin sa precizez ca am varsta de 17 ani jumate si sunt virgina. Am incercat sa-mi incep viata sexuala in mai multe randuri, dar totul a esuat, motivele au fost diferet, dar cel mai frecvent a fost excitatia. Adica in timpul preludiului, dupa sarutari ferbinti ma cuprinde o senzatie de excitata, iar odata ce ma atinge in zona intima, senzatia se mareste pana la un punct culminant si dupa totul se termina si nu mai simt nevoie de nimic, nu se mai ajunge la penetrarea in sine. Tin sa precizez ca de ceva timp incoace incerc sa imi creez placere singura, masandu-mi peretii vaiginali pana ajung la acea sezatie, iar la un momentdat dispare, exact aceeasi senzatie ca in timpul preludiului. Nu fac acest lucru foarte des, o data la cateva saptamani.Vreau sa stiu daca e o problema grava si daca se poate rezolva cat mai repede.
3 comentarii
Am avut si eu probleme de genul asta si am incercat sa evit total masturbarea pt o perioada. Asta te sfatuiesc sa faci si tu.
Ok, multumesc. Dar nu stiu daca s-a inteles exact.dar nu e o masturbare propriu-zisa. As vrea sa imi spui te rog daca o data ce ai renuntat a disparut si problema?
@ Gia96
Sa nu te masturbezi deloc.
-**
* o conferinta tinuta adolescentilor americani din peste 100 de licee, despre inceperea vietii sexuale
(**modificat de admin)
Sa nu te masturbezi deloc.
-**
* o conferinta tinuta adolescentilor americani din peste 100 de licee, despre inceperea vietii sexuale
(**modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu dc in timpul cand ma sarut cu prietena imi dau drumu cate putin asa fara sa simti
- 37cum il fac pe prietenul meu sa aiba dorinte sexuale
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 3Fetisul picioarelor
- 35FETISH, normal sau anormal
- 2Cum pot sa-mi excit iubitul?
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 0Dureri menstruale ?! dupa excitatii sexuale
- 3Nelamurire Excitare
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 12Nu ma excit
- 4Excitare fara atractie
- 10Gâdilat in loc de excitare
- 8Ejaculare de la un sarut
- 5Help! E normal sa te exciti daca te vede un strain goala?
- 1Excitare - senzație neplăcută
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: