Ma excit repede...o problema?
Cand sunt cu prietena mea, ma excit repede, dupa cateva saruturi, pipaieli, atingeri fine, imi curge lichid preejaculator, cateodata mai putin, cateodata mai mult depinde de nivelul de excitatie.Mentionez ca sunt virgin, si eu si ea.Si ea cand se excita pateste acelasi lucru.Sunt lucruri normale din cate stiu dar vreau sa ma conving, un sfat in plus nu strica.Ar putea fi o problema?
2 comentarii
Ca virgin e normal sa te exciti mult mai repede, esti dornic de noi experiente, nu este o problema insa sa sti. Si la ea e la fel de normal sa se excite, se "umezeste" si ea cum la fel si tu te umezesti. Sunt lucruri normale :)
Da, fiind virgini, se intampla mai usor.Cei care sunt, de exemplu-nimfomani(sa fie un exemplu extrem), le trebuie o perioada foarte lunga pana sa ajunga sa simta asta, si metode cat mai putin naturale.Le este greu sa ajunga la acest lucru fiind prea uzati in actul sexual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu dc in timpul cand ma sarut cu prietena imi dau drumu cate putin asa fara sa simti
- 8in momentele de excitare
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 3Fetisul picioarelor
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 4Lichid incolor
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 0Dureri menstruale ?! dupa excitatii sexuale
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 1EXCITAT NONSTOP
- 5Excitare ciudata.
- 12Nu ma excit
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 3Copil 5 ani jum "atractie nefireasca" fata de mama?
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: