simt nevoia...
Buna ziua,
Am si eu o chestie, ca nu pot sa ii spun alt fel. De la o vreme simt nevoia de a face sex, nu am facut inca nici o data dar ma excit foarte repde si simt nevoia sa ma duc la baie. Inca nu am facut niciodata sex. Ore e cezul sa fac sex? Oare aceasta senzatie de a ma masturba atat de des e pentru ca pana acum nu am avut nici un contact sexual si nici o prietena? multumesc
Am si eu o chestie, ca nu pot sa ii spun alt fel. De la o vreme simt nevoia de a face sex, nu am facut inca nici o data dar ma excit foarte repde si simt nevoia sa ma duc la baie. Inca nu am facut niciodata sex. Ore e cezul sa fac sex? Oare aceasta senzatie de a ma masturba atat de des e pentru ca pana acum nu am avut nici un contact sexual si nici o prietena? multumesc
10 comentarii
e firesc sa simti nevoia sa faci sex de la o virsta incolo. Daca esti pregatit pentru inceperea vietii sexuale, daca stii cum sa te protejezi de bolile cu transmitere sexuala si de sarcinile nedorilte, poti sa incepi sa faci sex.
masturbarea este ceva normal, dar nu cred k acest lucru te va satisface mereu, cred ka e cazul sa-ti incepi viata sexuala, dar oricum sa iei seama de bolile transmisibile.
si eu simt nevoia de a face sex cu prietena mea!!!!!!nici unul nu am facuto nici o data!!!!si mie greu sa o intreb!!!(suntem de 4 luni impreuna, si avem 15 ani)ajutatima !!!!!!1este normal acest lucru/?
de la o anumita varsta simtim nevoia de a face sex dar trebuie sa fim si pregatiti daca te simti pregatit si ea la fel e ok daca nu mai bine mai asteptati
Eu zic ca ai putea sa iti incepi viata sexuala, dar sa fi atenta la iubitul tau.Sa aveti cateva luni impreuna, de preferat ar fi dupa minim 6 luni sa faceti pasul cel mare.Si sa nu te forteze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 8Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 2in legatura cu masturbarea
- 8Erectie slaba
- 7Prietena mea nu se excita si nu simte nevoia de sex
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 9Masturbarea oboseste?
- 2sunt cumva vreun caine?
- 4Hiperexcitatie sexuala psihica
- 5de ce nu dureaza mai mult?
- 5Excitare ciudata.
- 13Problema
- 1Probleme cu masturbarea prea des...
- 11Nu ma excit