Deficiențe de excitare
Buna ziua!
In ultima perioada am ceva probleme cu excitatia. Sunt fata, am 22 de ani, sunt virgina.
Am o relatie de 3 ani si 3 luni. Pana acum ceva luni era totul ok, ma excitam, simteam nevoie de excitare si dorința de, , mai mult''.
Acum insa nu mai exista desi mi as dori enorm. Țin si imi iubesc prietenul foarte mult. Locuim împreună, ne dorim o familie împreună toată viata.
In momentul in care el ma atinge sau ma saruta nubsint nimic. De multe ori continui pentru el(nu i am spus asta decat de curând).
O faceam pentru el, dar eu nu simțeam nimic wow sau ca mi ar plăcea mult. Insa in ultima perioada, nu imi place senzatia si gandul de a continua fara a simți ceva anume special. Si pentru ca nu simt cedez psihic si renunt. Ma opresc brusc si spun ca nu mai are rost sa continui.
De asemenea nu sunt mulțumita de sânii mei. Care sunt prea moi si mici. Nu sunt adepta persoanelor cu, , sani sau alte parti ale corpului voluminoase. Chiar urasc acea idee. Imi place ideea ca o femeie sa fie fina si rafinata. Doar ca in cazul meu chiar sunt prea moi incat nu ma simt ok sau, , femeie as putea zice''.
Bănuiesc ca are legătură faptul ca ma gândesc la chestia asta in timpul respectiv.
Poate fi si o problema medicala? Acum ceva luni un ginecolog mi a vazut sanii si mi a zis ca am ceva probleme cu lipsa unor hormoni.
Poate avea legatura? Si cum as putea sa mi revin.
Menționez ca prietenul meu imi este alături înțelege si comunicam foarte mult.
De asemenea am trecut prin ceva perioada stresanta si inca nu am trecut de ea.
Aștept răspuns!
Mulțumesc anticipat!
In ultima perioada am ceva probleme cu excitatia. Sunt fata, am 22 de ani, sunt virgina.
Am o relatie de 3 ani si 3 luni. Pana acum ceva luni era totul ok, ma excitam, simteam nevoie de excitare si dorința de, , mai mult''.
Acum insa nu mai exista desi mi as dori enorm. Țin si imi iubesc prietenul foarte mult. Locuim împreună, ne dorim o familie împreună toată viata.
In momentul in care el ma atinge sau ma saruta nubsint nimic. De multe ori continui pentru el(nu i am spus asta decat de curând).
O faceam pentru el, dar eu nu simțeam nimic wow sau ca mi ar plăcea mult. Insa in ultima perioada, nu imi place senzatia si gandul de a continua fara a simți ceva anume special. Si pentru ca nu simt cedez psihic si renunt. Ma opresc brusc si spun ca nu mai are rost sa continui.
De asemenea nu sunt mulțumita de sânii mei. Care sunt prea moi si mici. Nu sunt adepta persoanelor cu, , sani sau alte parti ale corpului voluminoase. Chiar urasc acea idee. Imi place ideea ca o femeie sa fie fina si rafinata. Doar ca in cazul meu chiar sunt prea moi incat nu ma simt ok sau, , femeie as putea zice''.
Bănuiesc ca are legătură faptul ca ma gândesc la chestia asta in timpul respectiv.
Poate fi si o problema medicala? Acum ceva luni un ginecolog mi a vazut sanii si mi a zis ca am ceva probleme cu lipsa unor hormoni.
Poate avea legatura? Si cum as putea sa mi revin.
Menționez ca prietenul meu imi este alături înțelege si comunicam foarte mult.
De asemenea am trecut prin ceva perioada stresanta si inca nu am trecut de ea.
Aștept răspuns!
Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
Pot fi diferite cauze ce pot duce la apariția disfuncțiilor sexuale la femei: stresul, anxietatea sau depresia, medicamentele antidepresive, infecțiile vaginale, uscăciunea vaginală, anumite boli cum ar fi cele cardiovasculare, diabetul zaharat ori hipertensiunea arterială pot duce la apariția disfuncțiilor sexuale.
De asemenea un studiu condus de Dr. David Kalmbach, indică faptul că „somnul insuficient poate să scadă dorinţa sexuală şi excitaţia sexuală la femei."
Mergeți la ginecolog și veți avea un diagnostic sigur. Numai medicul are posibilitatea să recomande anumite investigații.
De asemenea un studiu condus de Dr. David Kalmbach, indică faptul că „somnul insuficient poate să scadă dorinţa sexuală şi excitaţia sexuală la femei."
Mergeți la ginecolog și veți avea un diagnostic sigur. Numai medicul are posibilitatea să recomande anumite investigații.
Adoptați un stil de viață sănătos și mergeți la un consult ginecologic eventual psihoterapie de cuplu.
Da, ar fi posibil sa fie o influenta hormonala Bluemoon. Consulta un endocrinolog cu specializarea sexologie pentru o evaluare.
Insa indiferent daca gaseste sau nu ceva, ar fi util sa discuti si cu psihosexolog despre modul in care iti percepi corpul si relatia de cuplu.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Insa indiferent daca gaseste sau nu ceva, ar fi util sa discuti si cu psihosexolog despre modul in care iti percepi corpul si relatia de cuplu.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Buna ziua ! Am și eu o întrebare.
Mi-am început viața sexuală, acum 2 ani și de atunci nu simt deloc penetrarea vaginală.
Ma umezesc, destul de mult, am orgasm clitoridian, dar când intra penisul in vagin nu simt nimic.
Am fost la ginecolog, mi am făcut o ecografie vaginală, am niște chisturi, și lichid in fundul de Ax Douglas, Menționez ca atunci când partenerul încearcă sa ma excite pe cale orală, ma gâdil foarte tare. Adică in loc sa ma excit îmi Creează disconfort, gâdilatul. Ce aș putea să fac ?
Mi-am început viața sexuală, acum 2 ani și de atunci nu simt deloc penetrarea vaginală.
Ma umezesc, destul de mult, am orgasm clitoridian, dar când intra penisul in vagin nu simt nimic.
Am fost la ginecolog, mi am făcut o ecografie vaginală, am niște chisturi, și lichid in fundul de Ax Douglas, Menționez ca atunci când partenerul încearcă sa ma excite pe cale orală, ma gâdil foarte tare. Adică in loc sa ma excit îmi Creează disconfort, gâdilatul. Ce aș putea să fac ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8in momentele de excitare
- 1prietena mea se uda tare in timpul actului sexual
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 4Dificultate de excitare
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 35FETISH, normal sau anormal
- 6Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante
- 7Prietena mea nu se excita si nu simte nevoia de sex
- 2Cum pot sa-mi excit iubitul?
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 1EXCITAT NONSTOP
- 4Hiperexcitatie sexuala psihica
- 1Lipsa excitarii
- 3Nelamurire Excitare
- 2De cateva zile nu ma excit si n-am erectie
- 12Nu ma excit
- 3Lipsa libidou sotie/caut partenera ce are lipsa libidou sot