este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
Buna ziua.
Intr-o zi prietenul meu a ejaculat pe mine. Mentionez ca nu am facut sex inca dar el s-a excitat foarte tare si si-a dat drumul asa ca a ajuns ceva sperma pe chilotii mei mai exact pe partea din spate (fund). Credeti ca este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vagnului si sa raman insarcinata? Trebuie sa spun ca eram in a14a zi a ciclului si asta m-a speriat asa ca am laut pastila de a doua zi ca sa fiu sigura.
Intr-o zi prietenul meu a ejaculat pe mine. Mentionez ca nu am facut sex inca dar el s-a excitat foarte tare si si-a dat drumul asa ca a ajuns ceva sperma pe chilotii mei mai exact pe partea din spate (fund). Credeti ca este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vagnului si sa raman insarcinata? Trebuie sa spun ca eram in a14a zi a ciclului si asta m-a speriat asa ca am laut pastila de a doua zi ca sa fiu sigura.
8 comentarii
nu ai ramas insarcinata... cum sa ramai insarcinata ? din spate pana in fata la vagin... este cale multa de strabatut... deci nu ai cum sa ramai insarcinata... daca era pe partea din fata erau sanse dar foarte mici sa fi ramas insarcinata... dar asa ?
nu ai ramas insarcinata... cum sa ramai insarcinata ? din spate pana in fata la vagin... este cale multa de strabatut... deci nu ai cum sa ramai insarcinata... daca era pe partea din fata erau sanse dar foarte mici sa fi ramas insarcinata... dar asa ?
pai ma gandesc ca o picatura de sperma poate curge pana la vagin si deci pot ajunge spermatozoizi in interior...
andradada stai linistita ca nu exista asa ceva!!si chiar daca ajungea era imposibil sa patrunda in vagin, ar fi trebuit sa stai in pozitie de "lumanare" cu picioarele in sus ca sa patrunda!!nu te mai stresa degeaba, mai ales ca ai luat si pilula de a 2-a zi!dar data viitoare folositi si voi un prezervativ ca e mult mai sigur!!multa sanatate!!
ok.multumesc frumos tuturor care au raspuns. acum am simt mai linistita.aveam nevoie de o reasigurare pentru ca, uneori, nu mai gandesc logic si sunt condusa de frica. mutlumesc inca o data pentru raspunsuri.
Imi puteti spune si mie, eu cu iubitul meu ne am masturbat reciproc si el s a dus la baie si s a sters cu un șervețel uscat si dupa vreo 5 min mi a introdus degetele in vagin, eu sunt racita de cateva zile si de vreo 4 zile nu mi a venit ciclul menstrual, vreau sa Menționez ca este neregulat, pot sa raman însărcinată?
Sa Menționez ca a ejaculat si dupa s a sters cu șervetel uscat si dupa mi a introdus degetele in vagin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Este insarcinata?
- 6simptome premenstruale sau sarcina?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 4sunt insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 2pot ramine insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 4pot fi insarcinata?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 4Deficiențe de excitare
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala sunt insarcinata? ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: