intrerupere jeanine
am o mica problema, incepusem o folie de jeanine in care aveam 7 pastile (le-am decalat de cateva luni iau 7 pastile de pe o folie si restul de pe alta, dar fara sa gresesc), dar pe cand sa cumpar alta nu se mai gaseste la nici o farmacie mi-au zis k nu au mai primit de 2 saptamani..acuma e pragul craciunului si nu mai ajung la doctor si nu stiu ce sa fac, de intrerupt trebuie sa le intrerup ca nu mai am altele, intrebarea mea e daca pot lua yasmin chiar daca nu am terminat folia anterioara?sper sa primesc un raspuns catd e repede chiar daca suntem in pragul sarbatorilor :D multumesc
7 comentarii
Puteţi completa cu yasmin. Abstinenţă sau protecţie suplimentară timp de 7 zile.
si inca ceva am uter dublu (nu stiu daca asta e denumirea exacta) dar poate asta afecta cumva eficacitatea pastilelor?
buna ziua am sub 16 ani si am avut relatii sexuale pentru prima data acum imi este foatre frica pentruca totul a fost ca o joaca... insa nu mai vreau sa am relatii pina la 17 ani si as vrea sa stiu daca va trecejumatate de an si voi face un control la genecolog este posibil sa par inca virgina sa cam asa ceva... ajutatima va rog
Relaţiile sexuale nu sunt joacă, sunt lucruri serioase. Făcute prea devreme ori în afara căsătoriei, dintre consecinţele lor neplăcute, din punct de vedere medical sunt mai frecvente următoarele două: sarcinile nedorite şi bolile transmise sexual.
Pentru controlul ginecologic mergeţi la un medic care să vă asigure confidenţialitatea.
Pentru controlul ginecologic mergeţi la un medic care să vă asigure confidenţialitatea.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 6novynette-sani
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 2anticonceptionale
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 7am ramas cu burta mare?
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 4a cata pastila?
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 1ceai chimen si anticonceptionalele
- 0Întrebare pastile Qlaira