Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
Am inceput sa iau anticonceptionale Karissa in prima zi a menstruatiei asa cum scrie in prospect si le-am luat corect in fiecare zi. Va rog sa-mi spuneti dupa a cata zi din momentul administrarii anticonceptionalelor acestea isi fac efectul. Mentionez ca eu am avut contact sexual neprotejat dupa a 4-a pastila. E posibil sa raman insarcinata? Multumesc!
8 comentarii
nu cred ca după a 4 a e posibil...
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
sh eu sangerez...c anticonceptionale iei? eu sangerez apr de fiekre data..
Iau anticonceptionale Karissa, dupa cum am mai mentionat intr-un comentariu anterior, dar mai am 3 pastile de luat si am inceput sa sangerez. As vrea sa-mi explice si mie cineva daca e normal si ce se intampla de fapt cu organismul meu.
Imi pun intrebarea: daca mi-a venit menstruatia, ce sa fac? Sa iau si cele 3 pastile si apoi sa fac pauza de 7 zile? E corect asa? Astept un raspuns. Multumesc!
Imi pun intrebarea: daca mi-a venit menstruatia, ce sa fac? Sa iau si cele 3 pastile si apoi sa fac pauza de 7 zile? E corect asa? Astept un raspuns. Multumesc!
un blisture de contraceptive odata inceput trebuie luat pina la capat pina la ultima pastiluta, singerarile vaginale in timpul administrarii contraceptivelor sunt posibile.de obice trec dupa administrare de 3-4 lunia contraceptivului, dar daca singerarile sunt abundente...trebuie sa mergeti la ginecolog..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum iau anticonceptinalele
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 1sunt sau nu gravida
- 6intarziere sau sarcina?
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 2Sarcina sau nu?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: