La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
Buna ziua.. am 18 ani si sunt foarte nelinistita. Acum o luna am fost cu prietenul meu la mare ( de pe 10 august pana pe 16 august) si atunci am avut ciclu de pe 8 august pana pe 11 august. Inainte de a merge la mare cu cateva saptamani, am facut dragoste neprotejat si am avut 2 acte (dupa ce s-a spalat, a urinat, pauza, a urmat al doilea).. dupa o saptamana dupa ce ne-am intors de la mare, am facut un test de sarcina ca sa fiu sigura si mi-a dat negativ.. de o saptamana parca am niste stari de greata si sunt foart ingrijorata(sper sa fie de la asta) si pe 6 sepembrie am facut un test de sarcina care mi-a dat negativ.. urmatoarea zi, pe 7, mi-a venit ciclul si am si acum, insa am impresia ca are o culoare maronie... Credeti ca este vorba de o sarcina? Mentionez ca prietenul meu nu a ejaculat niciodata in mine si nici in prezervativ.. Sunt foarte ingrijorata si m-a distrus perioada asta in care m-am gandit continuu la asta... La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina ca sa fiu sigura ca nu am nimic? Va rog sa ma ajutati !!! Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua.
Avand in vedere ca menstruatia a venit la timp si ca testul de sarcina a fost negativ (adica o singura linie), nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
Testul de sarcina se poate repeta oricand.
Avand in vedere ca menstruatia a venit la timp si ca testul de sarcina a fost negativ (adica o singura linie), nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
Testul de sarcina se poate repeta oricand.
Buna ziua! Eu și soțul meu am avut contact sexual neprotejat (a ejaculat și în interior) pe data de 13 ianuarie când, după calculele mele, ar fi trebuit să am ziua de ovulație (ultima menstruație am avut-o pe data de 29 decembrie, următoarea menstruație trebuind să fie pe 27 ianuarie). După act, am stat 3-5 minute întinsa in pat, după care m-am spălat și am urinat. Credeți că am rămas însărcinată? Îmi doresc foarte mult acest lucru! Încă nu pot spune că am simptomele specifice (nu mă dor sânii, grețuri am avut de2-3 ori dar nu știu dacă de la posibila sarcina sau de la alt ceva și am avut dureri de spate și de ovare). Eu as dori sa îmi fac un test de sarcina pe data de 22, credeți că va fi precis, va ieși clar?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 8test de sarcina - recomandare
- 2Cat de precise sunt testele de sarcina?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6Pot pastra sarcina?
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: