poate fi eroare la testul de sarcina?
Acum aproape 2 saptamani am incercat sa fac sex cu prietenul meu insa ma durut foarte tare si am renuntat, eu fiind virgina. totul s-a intamplat cu prezervativ care din nefericire a cazut odata, insa nu m-a atins fara..Deoarece imi intarziase ciclu aproape 5 zile am facut un test de sarcina WH ACCU si a iesit o liniuta rosie care se vede f clar si inca o liniuta care se vede fff putin, doar daca te uiti atent, are un roz ff deschis..spre alb. Ce sa inteleg?. Normal se vede doar o liniuta deci e negativ.Asa trebuie sa fie testu..dar cealalta liniuta sa fie cea care trebuia sa se faca rosie daca eram insarcinata? Dupa cateva ore mi-a venit menstruatia. Se poate sa mai fiu insarcinata?
3 comentarii
odaca ce tia venitmenstruatia..deja inseamna ca nu mai esti insarcinata.. Teste sunt diferite, asa ca nu-ti pot zice exact de ce era si cealalta linie..dar mai repet odata, ca daca tia venit menstruatia poti sta calma..pe viitor sa fii mai atenta;))
Menstruatia poate sa vina si peste sarcina si in ultimul timp se intampla destul de des acest lucru dar probabilitatea ca tu sa fi insarcinata este f.scazuta.Intarzierea menstruatiei se poate datora si inceperii vietii sexuale.Mai repeta testul de sarcina si incearca sa-l faci dimineata din prima urina.
buna !!!mare dreptate are arena sunt total deacord cu ea asadar...!!! pup
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 4sarcina sau menopauza?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 4sunt gravida?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 7sunt gravida?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 4posibila sarcina?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 5sunt gravida?
- 1sunt insarcinata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 3sarcina?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 0gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina