poate fi eroare la testul de sarcina?

Acum aproape 2 saptamani am incercat sa fac sex cu prietenul meu insa ma durut foarte tare si am renuntat, eu fiind virgina. totul s-a intamplat cu prezervativ care din nefericire a cazut odata, insa nu m-a atins fara..Deoarece imi intarziase ciclu aproape 5 zile am facut un test de sarcina WH ACCU si a iesit o liniuta rosie care se vede f clar si inca o liniuta care se vede fff putin, doar daca te uiti atent, are un roz ff deschis..spre alb. Ce sa inteleg?. Normal se vede doar o liniuta deci e negativ.Asa trebuie sa fie testu..dar cealalta liniuta sa fie cea care trebuia sa se faca rosie daca eram insarcinata? Dupa cateva ore mi-a venit menstruatia. Se poate sa mai fiu insarcinata?
3 comentarii

odaca ce tia venitmenstruatia..deja inseamna ca nu mai esti insarcinata.. Teste sunt diferite, asa ca nu-ti pot zice exact de ce era si cealalta linie..dar mai repet odata, ca daca tia venit menstruatia poti sta calma..pe viitor sa fii mai atenta;))

Menstruatia poate sa vina si peste sarcina si in ultimul timp se intampla destul de des acest lucru dar probabilitatea ca tu sa fi insarcinata este f.scazuta.Intarzierea menstruatiei se poate datora si inceperii vietii sexuale.Mai repeta testul de sarcina si incearca sa-l faci dimineata din prima urina.

buna !!!mare dreptate are arena sunt total deacord cu ea asadar...!!! pup

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 4sunt insarcinata?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 7intrebare: sunt insarcinata?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2oare e sarcina?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 7Help.. sarcina?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 6Sunt insarcinata?
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina