poate fi eroare la testul de sarcina?

21-05-2009
evelina2u
Nu este medic/terapeut
evelina2u
Acum aproape 2 saptamani am incercat sa fac sex cu prietenul meu insa ma durut foarte tare si am renuntat, eu fiind virgina. totul s-a intamplat cu prezervativ care din nefericire a cazut odata, insa nu m-a atins fara..Deoarece imi intarziase ciclu aproape 5 zile am facut un test de sarcina WH ACCU si a iesit o liniuta rosie care se vede f clar si inca o liniuta care se vede fff putin, doar daca te uiti atent, are un roz ff deschis..spre alb. Ce sa inteleg?. Normal se vede doar o liniuta deci e negativ.Asa trebuie sa fie testu..dar cealalta liniuta sa fie cea care trebuia sa se faca rosie daca eram insarcinata? Dupa cateva ore mi-a venit menstruatia. Se poate sa mai fiu insarcinata?
3 comentarii
0
21-05-2009, ora 09:54
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
odaca ce tia venitmenstruatia..deja inseamna ca nu mai esti insarcinata.. Teste sunt diferite, asa ca nu-ti pot zice exact de ce era si cealalta linie..dar mai repet odata, ca daca tia venit menstruatia poti sta calma..pe viitor sa fii mai atenta;))
0
21-05-2009, ora 16:08
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Menstruatia poate sa vina si peste sarcina si in ultimul timp se intampla destul de des acest lucru dar probabilitatea ca tu sa fi insarcinata este f.scazuta.Intarzierea menstruatiei se poate datora si inceperii vietii sexuale.Mai repeta testul de sarcina si incearca sa-l faci dimineata din prima urina.
0
23-05-2009, ora 04:00
agnana manole
Nu este medic/terapeut
agnana manole
buna !!!mare dreptate are arena sunt total deacord cu ea asadar...!!! pup
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •