Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
As vrea va rog sa ma ajutati! As vrea sa imi fac un test de sarcina, eu iau anticonceptionale si am inteles ca acestea ar putea influenta testele de sarcina spre a fi pozitive, este adevarat?
7 comentarii
nu ///dupa cate jtiu..anticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina ///..cel mai indicat e sa-l faci dimineata la prima urina...bafta ;)
mie mi-a zis medicul ca nu intreactioneaza cu pilulele, asa ca poti sa-l faci. azi aproape toate testele de sarcina se fac la orice ora. oricum eu am facut 2 la interval de o saptamana si ambele au iesit negative. bafta!
Hello! Am si eu cateva nelamuriri, am luat Yasmine 2 luni si am hotarat sa le intrerup, deoarece imi era rau de la ele, aveam dureri in partea dreapta.In saptamana de pauza de 7 zile nu m-am protejat (marti trebuia sa incep un nou blister ) si de duminica (in urma cu 2 zile m-am protejat cu prezervativ) si de atunci m-am protejat cu prezerv.In cele 7 zile am avut sangerare vreo 2 zile. Intrebarea mea este : Daca am intrerupt anticonceptionalele, nu trebuia sa-mi vina ciclul? Cat trebuie sa astept sa vina, a trecut deja o saptamana si nu a venit. Este posibil sa fi ramas insarcinata? Va rog sa-mi raspunde-ti.
Ca sa stau linistita mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar totusi cand o sa-mi vina ciclul?
Poate sa-mi raspunda cineva?
Poate sa-mi raspunda cineva?
Cel mai probabil "menstruatia" a fost sangerarea de 2 zile, asa ca o noua menstruatia va veni peste 25-30 de zile. Intre timp protejeaza-te!
Si ca sa raspund si la prima intrebare:NU, anticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina! Aceste teste detecteaza in urina hormonul bHCG care nu se secreta decat in sarcina(si alte cateva situatii exceptionale!)
Si ca sa raspund si la prima intrebare:NU, anticonceptionalele nu influenteaza testele de sarcina! Aceste teste detecteaza in urina hormonul bHCG care nu se secreta decat in sarcina(si alte cateva situatii exceptionale!)
Buna ziua tuturor, sunt o fericita, pentru ca mi-a venit ciclul, dar totusi m-am programat la un control ginecologic, oricum anticonceptionale nu mai folosesc niciodata, mie cel putin imi fac rau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 2teste sarcina
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 3este adevarat?
- 3Pot sa iau anticonceptionale dupa ce mi-sa terminat ciclul?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 3testul de sarcina
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 5sunt gravida?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: