Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 2despre menstruatie...
- 6legat de testele de sarcina
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 7durere de ovare
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 1Sunt însărcinată?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 8Anticonceptionale
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Sunt gravida?
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Întârzierea menstruatiei
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: