Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ

Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii

Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 12intarzaiere ciclu
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 1Am sanii foarte tari
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 3Dureri mari de sani
- 2Despre mestruatie
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 1Intarziere ciclu
- 1durere la atingere la un san
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Am ramas însărcinată?
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: