Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este ceva normal ca la 14 ani sa nu ai menstruatie?
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 2Menstruatie intarziata
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 3ce se intampla?
- 4oare sunt insarcinata?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 4Menstruație întârziată
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 2Intarziere menstruatie 7 zile, test negativ
- 5Menstruatie intarziata
- 0intarzierea menstruatiei
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 2Menstruație întârziată
- 2Imi doresc un bebe foarte mult
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: