am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
buna ziua! am o intarziere a mesntruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, folosesc prezervativul si nu s-a rupt dar m-a atins fara prezervativ si am intrat in contact cu lichid preejaculator; mentionez ca am avut o perioada mai dificila (stres puternic) ce ar trebui sa fac ? credeti ca e vorba de o sarcina?
6 comentarii
cand ai intrat in contact cu lichidul preejaculator, la inceputul actului? si apoi ati folosit prezervativul?
eu cred ca nu esti insarcinata.
eu cred ca nu esti insarcinata.
Buna ziua! Va rog sa imi raspunda un medic la intrebari si va multumesc pentru asta. Am luat anticonceptionale 9 ani, de 7 luni am facut pauza iar acum 1 luna am inceput sa nu ne mai protejam pt a face bebe. Culmea coincidentei, tocmai in ac luna de cna nu ne mai protejam mi-a intarziat pt prima oara in viata 20 zile, am facut 4 teste si toate negative, am facut si test de sange si mi-a iesit 1, 20. Mentionez ca de 5 zile iar si Duphaston. Se pare ca nu sunt insarcinata insa as dori sa stiu care ar putea fi motivele pt care nu mi-a venit inca, v-am spus nu mi s-a mai intamplat pana acum si sunt putin ingrijorata. Va rog sa imi spuneti o parere avizata pt a sti cum sa procedez. Multumesc mult!
Cred ca nu s-a afisat in prima postare, la testul de sange mi-a iesit 1, 20 (mai putin de 1, 20).
Buna sunt Anamaria am 15 ani si as vrea sa aflu si eu de ce nu am menstruatie de 1 saptamana si 3 zile..trebuia sa am pe 10 sau maxim pe 14 si nu mi-a venit nici acum, imi curge doar un lichid alb-galbui..ultimul contact sexual a fost aseara dar in urma cu 1 saptamana am simtit cum penisul prietenului meu se intareste asa dintr-o data in mine si dupa 3 secunde s-a facut mai moale..se poate sa se fi intamplat ceva si de aceea sa nu ma fi imbolnavit ink??:((va rog raspundeti-mi urgentt..:|nu stiu ce sa fac sunt disperata..sau spuneti-mi dak poate sa fie o dereglare:((:|
buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. mi-a intarziat menstruatia 10 zile, imi doresc sa devin mama dar testele sa sarcina au iesit negative, am facut 2 pana acum la 6 zile de intarziere, nu stiu ce sa cred, imi este somn, ma doare spatele, as manca tot timpul si sunt schimbata la fata.Toata lumea imi sp ca sigur sunt dar nu stiu ce sa cred nu vreau sa-mi fac iluzii degeaba mai ales ca imi doresc foarte tare un copil si eu si sotul meu
Buna ma numesc Elena am 25 de ani si am o problema grava din luna august 2009 nu mia mai venit ciclu regulat ia luna decembrie mia- venit dar a durat foarte putin si mi-a curs cateva picaturi, iar de atunci nu mi-a mai venit deloc sunt foarte preocupata de problema asta, nu-mi mai gasesc linistea, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns, am facut multe teste de sarcina si nici unul nu a iesit pozitiv, mi-e tare teama sa nu fie altceva mai grav, va rog inca odata daca ma puteti ajuta cu un sfat ar conta foarte mult pt mine.Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 4modificare menstruatie
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 8Sunt insarcinata?
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 0Menstruație întârziată
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Dupa cat timp pot face un test de sarcina?
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere menstruala
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Întârziere menstruație
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: