testul de sarcina - cat e de sigur?
Buna ziua.
As dori sa stiu daca dupa 3 teste de sarcina toate iesite negativ ar trebui sa ma mai ingrijorez ca pot fii insarcinata sau pot dormi linistita.
Mereu ma gandesc ca nu e destul de sigur testul de sarcina, ca nu era bun lotul de fabricatie etc.
Va multumesc
As dori sa stiu daca dupa 3 teste de sarcina toate iesite negativ ar trebui sa ma mai ingrijorez ca pot fii insarcinata sau pot dormi linistita.
Mereu ma gandesc ca nu e destul de sigur testul de sarcina, ca nu era bun lotul de fabricatie etc.
Va multumesc
12 comentarii
Normal ar fi ca dupa 3 teste cu rezultat negativ sa nu fie nici o problema.Trebuie, bineinteles, si ca acele teste sa fi fost efectuate corect, conform instructiunilor[unele dintre ele trebuiesc facute dimineata, la altele nu conteaza ora, depinde in general de marca testului].Asadar, daca ati tinut cont de aceste detalii si daca nu exista si alte simptome care ar putea indica o sarcina[ameteli, greturi, marirea sanilor etc.], totul este in regula.In caz contrar, consultati un medic ginecolog, el este cel mai in masura sa va ofere cel mai sigur raspuns.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
am avut grija sa respect regulile. am vazut data de fabricatie si cand expira testul de sarcina, am facut testele numai dimineata sa fiu sigura ca iese testul ok si am folosit marci de care stiam ca sunt bune (clear blue si surecheck). din pacate e psoibil sa am o dereglare hormonala (am fost la ginecolog si asa mi-a zis).
eu vreau dar sa am asigur ca e o dereglare hormonala si nu e vorba de o sarcina.
eu vreau dar sa am asigur ca e o dereglare hormonala si nu e vorba de o sarcina.
Din cele afirmate de dumneavoastra, am inteles ca ingrijorarea ca ati fi insarcinata dupa 3 teste efectuate era doar de ordin psihic, nu ca ar mai fi si alte aspecte care va dau de gandit.Daca ati consultat un medic, iar acesta v-a spus ca e vorba de o dereglare hormonala, atunci nu mai e cazul sa va faceti griji.
ok.atunci voi icnerca sa fiu mai calma si ami sigura pe mine. va multuemsc foarte mult pentru raspunsuri.
am si eu o intrebare..! am luat postinor 2, am avut o sangerare dupa 5 zile cam asa! apoi trebuia sami vina menstruatia pe 1 aprilie si a intarziat cam mult! am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative! am motive de ingrjorare sau e de la pastila? multumesc anticipat
Buna, as avea si eu o intrebare, de 3 luni am ciclul regulat, la ecografia abdominala care a fost facuta din alte cauze nu s-a precizat nimic ca s-ar putea vedea o sarcina.am 5 teste negative facute la interval de timp diferit.Precizez ca nu a fost act doar atingere fara ejaculare. Credeti ca testele ar putea avea rezultat fals?
In aceasi situatie sunt si am fost si eu. Am luat o gramada de teste, am analizat liniuta fantoma ca practic nu era niciuna la litera T unde trebuia sa iasa daca as fi fost gravida, am cautat umbre de liniute, fantome si inchipuiri, insa toate 30 sau 40 cate teste am luat in luna asta au fost negative, dar eu m-am speriat doar pentru ca mi s-a parut ca mi se umflase burta, care probabil era o balonare sau o indigestie, ceva de genu. Asa ca nu te panica si nici nu te ingrijora, nu ai nimic, e o treaba doar in capul nostru, al femeilor...Sanatate si liniste.
buna, nu intotdeauna testele sunt corecte...exemplu mie trebuia sa imi vina pe 25 aprilie dar nu mi a venit nici pana azi, acum o saptamana mi am facut un test si mi a iesit negativ, , dimineata cand mam trezit aveam pete pe bluza semn ca mi a picurat lapte din san si cand am strans si din celalalt la fel picura, , , ce sa inteleg, , sunt insarcinata si testul nu e bun sau e testul bun si nu sunt insarcinata.va rog un raspuns...
cum sa-ti picure lapte la 2 saptamani? eu cand am fost gravida nici in a2a luna nu'mi picura cum zici tu :)))
ruxi eu nu am zis k gata sunt insarcinata...am zis totusi k poate e posibil...am o fetita de 4 ani si cred k in mare parte stiu si eu cam cand iti curge dar am zis k poate prin absurd se poate intampla, , , , si din ce am citit pe forum e posibil sa iti curga si fara sa fii insarcinata...
si daca citesti mai sus cam nu sunt 2 sapătamani cum zici u..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 6legat de testele de sarcina
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 7vreau un bebe
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 7test de sarcina
- 19pot fi insarcinata?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 2Test de sarcina pozitiv sau.. nu
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 2Aș putea fi însărcinată?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: