kg si sarcina
cum va explicati faptul ca de cand am aflat ca sunt insarcinata incep sa ma ingras vazand cu ochii si mananc la fel ca inainte?
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
1 comentarii
Sarcina presupune un oarecare cistig ponderal, indiferent ca ne place sau nu.Insa eu cred ca nu este deloc acum momentul sa va faceti probleme pentru greutate, am convingerea ca veti reusi sa scapati de kg in plus dupa ce veti naste.Si cred ca sunteti o gravida foarte frumoasa, asa cum sunt toate femeile insarcinate, mai ales daca este un copil dorit(asa cum inteleg ca este cazul).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 4pufarinele si grisinele ingrasa?
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 4nu prea mananc, dar ma ingras
- 4cum scap de anorexie?
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 3Nu inteleg cum poate sa se ingrase daca manaca ce mananca si face aproape zilnic sport
- 4Mananc Dar nu Ma ingras
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 1cum sa ma ingras
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 2As dorii o lamurire
- 1medicamente care ingrasa
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
- 2Abilify maintena 300
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: