kg si sarcina
cum va explicati faptul ca de cand am aflat ca sunt insarcinata incep sa ma ingras vazand cu ochii si mananc la fel ca inainte?
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
1 comentarii
Sarcina presupune un oarecare cistig ponderal, indiferent ca ne place sau nu.Insa eu cred ca nu este deloc acum momentul sa va faceti probleme pentru greutate, am convingerea ca veti reusi sa scapati de kg in plus dupa ce veti naste.Si cred ca sunteti o gravida foarte frumoasa, asa cum sunt toate femeile insarcinate, mai ales daca este un copil dorit(asa cum inteleg ca este cazul).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 2ma ingras din orice!
- 4pufarinele si grisinele ingrasa?
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 2tratament pentru ingrasat
- 3Lexotanul ingrasa?
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 1medicamentele pentru astm ingrasa?
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 3regim de ingrasare...
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 1Regim de ingrasare!
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 2Probleme cu greutatea
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 0M-am ingrasat brusc.
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: