kg si sarcina

cum va explicati faptul ca de cand am aflat ca sunt insarcinata incep sa ma ingras vazand cu ochii si mananc la fel ca inainte?
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
1 comentarii

Sarcina presupune un oarecare cistig ponderal, indiferent ca ne place sau nu.Insa eu cred ca nu este deloc acum momentul sa va faceti probleme pentru greutate, am convingerea ca veti reusi sa scapati de kg in plus dupa ce veti naste.Si cred ca sunteti o gravida foarte frumoasa, asa cum sunt toate femeile insarcinate, mai ales daca este un copil dorit(asa cum inteleg ca este cazul).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5vreau sa ma ingras, nu gasesc haine pe masura mea!
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 5Imi doresc din tot sufletul sa ma ingras...
- 4Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari... hranire necorespunzatoare
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 1medicamentele pentru astm ingrasa?
- 5Dependenta de... paine?
- 3Dependenta de mancare
- 0consumul de nuci = ingrasare?
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 1sunt slaba!
- 3nu mananc mult dar ma ingras!
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
- 2As dorii o lamurire
- 1Probleme hormonale?
- 0Hipotiroidism sau nu?
- 2Abilify maintena 300
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: