kg si sarcina
cum va explicati faptul ca de cand am aflat ca sunt insarcinata incep sa ma ingras vazand cu ochii si mananc la fel ca inainte?
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
sunt insarcinata in 6sapt si m-am ingrasat 3kg. este normala cresterea asta asa de mare? si ce este mai dureros e faptul ca ma mai si complexeaza chestia asta. mi-am dorit intotodeauna sa fiu insarcinata dar imi imaginam ca voi fi o mamica la fel de slabutza doar ca voi avea burtica mare. va rog sa ma ajutatzi ca este ca o umbra in bucuria mea.
1 comentarii
Sarcina presupune un oarecare cistig ponderal, indiferent ca ne place sau nu.Insa eu cred ca nu este deloc acum momentul sa va faceti probleme pentru greutate, am convingerea ca veti reusi sa scapati de kg in plus dupa ce veti naste.Si cred ca sunteti o gravida foarte frumoasa, asa cum sunt toate femeile insarcinate, mai ales daca este un copil dorit(asa cum inteleg ca este cazul).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa ma ingras
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 4e asa de greu sa ma ingras...
- 3sunt prea slaba...
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 5anticonceptionale karissa de 2 ani
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 2tratament pentru ingrasat
- 2Cateva kg in plus
- 1Cum sa ne ingrasam !?
- 3Extract de orz verde tablete ajuta la ingrasare?
- 5am 27 ani si 45 kg... ce trebuie sa fac sa ma ingras?
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 4de mai bine de o luna mama mea a luat foarte mult in greutate
- 2Probleme cu greutatea
- 0tratament cu spray corticosteroizi - ingrasare?
- 1am de circa 2 ani colon iritabil
- 0M-am ingrasat brusc.
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: