vreau sa ma ingras
Am 22 de ani, 1, 67 cm si 52 kg.As vrea sa mai iau in greutate dar de 4 ani nu am pus nimic pe mine.Ajutati-ma cu un regim pt ingrasat va rog.
P.S.Mananc f mult indiferent de ora.
P.S.Mananc f mult indiferent de ora.
2 comentarii
buna jarcaa! dupa mesajul acesta te vor invidia mii de oameni :)).
pai uite cum e problema cu ingrasarea: in primul rand, daca tu spui ca mananci mult, s-ar putea sa ai un metabolism mai accelerat, probabil din cauza tiroidei. Daca esti mai agitata, tremura mainile, ai puls mai mare de 100/batai pe minut, mergi pentru inceput la un consult endocrinologic. Daca totul este in regula cu tiroida, uite cateva recomandari pentru a lua in greutate:
1. mananca la ore fixe, 3 mese principale si 2 gustari, adica din 3 in 3 ore.
2. mananca alimente concentrate in calorii, pentru a nu fi nevoita sa cresti volumul meselor, adica tot ce este interzis in regim de slabire: unt, ulei de masline, smantana, branzeturi, cascaval, nuci, seminte, alune, lapte nedegresat, fructe cu multe glucide (struguri, banane, pere foarte dulci), eventual fructe dezhidratate, gen smochine, stafide, ciocolata, daca iti place cea neagra si mai bine, oua, macar unul pe zi, iar paine, cereale si garnitura (cartofi, paste, orez) cam 10 portii pe zi (o portie inseamna 1 felie subtire de franzela mica, o lingura de musli sau o lingura de garnitura)
3. nu bea lichide in timpul mesei, pentru a nu umple stomacul cu apa. bea lichide cu jumatate de ora inainte sau dupa masa.
mi-ar placea daca mi-ai mai scrie din doua in doua sapt greutatea, sa vedem cum merge.
sa cresti mare! :)
pai uite cum e problema cu ingrasarea: in primul rand, daca tu spui ca mananci mult, s-ar putea sa ai un metabolism mai accelerat, probabil din cauza tiroidei. Daca esti mai agitata, tremura mainile, ai puls mai mare de 100/batai pe minut, mergi pentru inceput la un consult endocrinologic. Daca totul este in regula cu tiroida, uite cateva recomandari pentru a lua in greutate:
1. mananca la ore fixe, 3 mese principale si 2 gustari, adica din 3 in 3 ore.
2. mananca alimente concentrate in calorii, pentru a nu fi nevoita sa cresti volumul meselor, adica tot ce este interzis in regim de slabire: unt, ulei de masline, smantana, branzeturi, cascaval, nuci, seminte, alune, lapte nedegresat, fructe cu multe glucide (struguri, banane, pere foarte dulci), eventual fructe dezhidratate, gen smochine, stafide, ciocolata, daca iti place cea neagra si mai bine, oua, macar unul pe zi, iar paine, cereale si garnitura (cartofi, paste, orez) cam 10 portii pe zi (o portie inseamna 1 felie subtire de franzela mica, o lingura de musli sau o lingura de garnitura)
3. nu bea lichide in timpul mesei, pentru a nu umple stomacul cu apa. bea lichide cu jumatate de ora inainte sau dupa masa.
mi-ar placea daca mi-ai mai scrie din doua in doua sapt greutatea, sa vedem cum merge.
sa cresti mare! :)
Va multumesc pt promtitudine si sa stiti ca o sa tin cont de sfaturile d-voastra desi in mare parte din lucrurile recomandate le aplicasem deja fara succes.Vorbim peste doua saptamani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ingrasare dupa dieta
- 4pufarinele si grisinele ingrasa?
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 5pateul vegetal... cate calorii are, ingrasa?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 5anticonceptionale karissa de 2 ani
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 5Imi doresc din tot sufletul sa ma ingras...
- 4sport si mancat rational si se ingarsa in continuare
- 2Cateva kg in plus
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 1sunt slaba!
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 0Hipotiroidism sau nu?