tratament pentru ingrasat
am 1, 72 m si 48 kg, am 17 ani, indiferent ce si cat mananc nu iau deloc in greutate va rog sa-mi recomandati un tratament
2 comentarii
0
21-01-2010, ora 22:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara,
Consultaţi un medic internist sau un medic homeopat. După câteva teste serologice specifice sau după o anamneză detaliată + examinare corporală, veţi primi tratamentul adecvat. Aveţi nevoie de un astfel de consult, pentru a exclude/depista prezenţa unui sindrom hipoanabolic sau a oricărei alte condiţii medicale care afectează absorbţia nutrienţilor şi metabolismul.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Spirulina administrată imediat după masă aduce un aport substanţial de nutrienţi (vitamine, minerale, aminoacizi, fibre, fitonutruenţi, etc.) care pot mări greutatea corporală. 2 comprimate de 4 ori pe zi sau 3 comprimate de 3 ori pe zi. Cura poate să dureze maximum 90 de zile, urmată de alte 20 de zile de pauză, dupa care cura se poate relua. Consultaţi medicul!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi un medic internist sau un medic homeopat. După câteva teste serologice specifice sau după o anamneză detaliată + examinare corporală, veţi primi tratamentul adecvat. Aveţi nevoie de un astfel de consult, pentru a exclude/depista prezenţa unui sindrom hipoanabolic sau a oricărei alte condiţii medicale care afectează absorbţia nutrienţilor şi metabolismul.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Spirulina administrată imediat după masă aduce un aport substanţial de nutrienţi (vitamine, minerale, aminoacizi, fibre, fitonutruenţi, etc.) care pot mări greutatea corporală. 2 comprimate de 4 ori pe zi sau 3 comprimate de 3 ori pe zi. Cura poate să dureze maximum 90 de zile, urmată de alte 20 de zile de pauză, dupa care cura se poate relua. Consultaţi medicul!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
multumesc mult.o sa incerc spirulina mai intai
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 4ce pot face?
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 12Dieta de ingrasare
- 3Incerc sa ma ingras si nu pot...:D
- 4nu pot sa ma ingras
- 3am 1.68 si 55 kg, sunt foarte slab.. vreau sa ma ingras
- 4sport si mancat rational si se ingarsa in continuare
- 3Pentru ingrasare
- 7Slabanog - cer ajutor
- 3Lexotanul ingrasa?
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 1Cum pot lua in greutate?
- 1Foarte slab!
- 0insomnie = grasime, cum scap de ea?
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 1Va rog cateva sfaturi pentru ingrasat
- 0M-am ingrasat brusc.
Mai multe informații despre: dieta de ingrasare ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: