tratament pentru ingrasat

am 1, 72 m si 48 kg, am 17 ani, indiferent ce si cat mananc nu iau deloc in greutate va rog sa-mi recomandati un tratament
2 comentarii
0
21-01-2010, ora 22:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Bună seara,
Consultaţi un medic internist sau un medic homeopat. După câteva teste serologice specifice sau după o anamneză detaliată + examinare corporală, veţi primi tratamentul adecvat. Aveţi nevoie de un astfel de consult, pentru a exclude/depista prezenţa unui sindrom hipoanabolic sau a oricărei alte condiţii medicale care afectează absorbţia nutrienţilor şi metabolismul.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Spirulina administrată imediat după masă aduce un aport substanţial de nutrienţi (vitamine, minerale, aminoacizi, fibre, fitonutruenţi, etc.) care pot mări greutatea corporală. 2 comprimate de 4 ori pe zi sau 3 comprimate de 3 ori pe zi. Cura poate să dureze maximum 90 de zile, urmată de alte 20 de zile de pauză, dupa care cura se poate relua. Consultaţi medicul!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi un medic internist sau un medic homeopat. După câteva teste serologice specifice sau după o anamneză detaliată + examinare corporală, veţi primi tratamentul adecvat. Aveţi nevoie de un astfel de consult, pentru a exclude/depista prezenţa unui sindrom hipoanabolic sau a oricărei alte condiţii medicale care afectează absorbţia nutrienţilor şi metabolismul.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Spirulina administrată imediat după masă aduce un aport substanţial de nutrienţi (vitamine, minerale, aminoacizi, fibre, fitonutruenţi, etc.) care pot mări greutatea corporală. 2 comprimate de 4 ori pe zi sau 3 comprimate de 3 ori pe zi. Cura poate să dureze maximum 90 de zile, urmată de alte 20 de zile de pauză, dupa care cura se poate relua. Consultaţi medicul!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

multumesc mult.o sa incerc spirulina mai intai

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 4ciocolata ingrasa?
- 2cum sa ma ingras?
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 5cum ma pot ingrasa?caz disperat!
- 4cum scap de anorexie?
- 10cum ma pot ingrasa?
- 1Ingrasare+stres
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 3regim de ingrasare...
- 1Foarte slab!
- 1cum sa ma ingras
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 3Vreau sa ma ingras... am 17 ani si doar 58 de kg
- 1Nu reusesc sa ma mai ingras ce poate fi?
- 0Hipotiroidism sau nu?
Mai multe informații despre: dieta de ingrasare ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: