depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
dupa ce am nascut am facut depresie postnatala.
am urmat tratament cu zyprexa si orfiril timp de un an si jumatate dupa care am intrerupt trtamentul fara sa ma consult cu un medic psihiatru.
dupa un an de zile am revenit iar la stari de panica, suspiciune, etc.
urmez din nou tratament cu zyprexa de un an de zile si convulex, dar m-am ingrasat enorm din cauza tratamentului.
ma simt bine acum si vreau sa termin cu aceste pastile care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an de zile.
ce ma sfatuiti sa fac?
am urmat tratament cu zyprexa si orfiril timp de un an si jumatate dupa care am intrerupt trtamentul fara sa ma consult cu un medic psihiatru.
dupa un an de zile am revenit iar la stari de panica, suspiciune, etc.
urmez din nou tratament cu zyprexa de un an de zile si convulex, dar m-am ingrasat enorm din cauza tratamentului.
ma simt bine acum si vreau sa termin cu aceste pastile care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an de zile.
ce ma sfatuiti sa fac?
6 comentarii
Medicul spune ca trebuiesc reduse treptat.De Zyprexa am auzit ca se prescrie schizofrenicilor si ca ti l-a dat tie pt.depresie ma sperie!Sa ai grija pe viitor ce medic consulti si sa citesti si tu singura prospectul.
Caty, cauta un psihiatru care colaboreaza cu un psihoterapeut, sau invers. Psihiatrul iti va reuce dozele pe masura ce progresele psihoterapeutice avanseaza spre o recuperare cat mai deplina. Scoaterea brusca a medicamentelor iti va lasa sistemul psihofizic fara suportul pe care acestea l-au oferit, ceea ce comporta riscuri crescute de recidiva.
Sanatate multa!
Psiholog clinician,
Simina Munteanu
Sanatate multa!
Psiholog clinician,
Simina Munteanu
va multumesc mult doamna dr.simina munteanu si va sunt recunascatoare ptr sfaturile care mi le-ati dat.
unde as putea gasi un psihoterapeut bun ptr ca dr. mea psihiatru nu colaboreaza cu medic psihoterapeut.
unde as putea gasi un psihoterapeut bun ptr ca dr. mea psihiatru nu colaboreaza cu medic psihoterapeut.
in bucuresti, sector 6.
as vrea sa va mai intreb daca sunt recomandata pastilele de slabit concomitent cu tratamentul care il iau eu, si anume:zyprexa si convulex.
as vrea sa va mai intreb daca sunt recomandata pastilele de slabit concomitent cu tratamentul care il iau eu, si anume:zyprexa si convulex.
La Index Medical, gasiti Equilibrium Consulting, persoana de contact, psihoterapeut Andrei Dumitrescu. Gasiti acolo adresa si numarul de telefon care va puteti programa o prima consultatie.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 4ciocolata ingrasa?
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 4mult prea slaba...
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 2tratament pentru ingrasat
- 2Cateva kg in plus
- 24tulburarea psihica se transmite urmasilor?
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 3Extract de orz verde tablete ajuta la ingrasare?
- 1cum sa ma ingras
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 21Depresie postnatala si atacuri de panica
- 2As dorii o lamurire
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
- 0Hipotiroidism sau nu?
Mai multe informații despre: Depresia postnatala ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: