Ketonal combinat cu alprazolam ?
Buna seara, nu stiu daca am postat bine insa sper sa nu fie probleme. De vreo 2 saptamani iau cate o jumatate de pastila de alprazolam dimineata si jumatate seara (1 in total pe zi) la recomandarea medicului. De o perioada scurta de timp (1 saptamana) a inceput sa ma doara puternic o masea si deocamdata n-am curajul sa merg la stomatolog sa vada ce poate fi si ma amagesc cu anumite substante (am luat algocalmin un timp, solutie injectabila tineam la masea si era ok) si de astazi am inceput sa iau ketonal duo cu eliberare prelungita. Vreau sa va intreb... se pot combina aceste 2 pastile ? Gen ketonalul cu alprazolamul sau risc sa am reactii adverse puternice ?
Alprazolam il iau pentru linistire psihica si pentru un somn mai ok iar ketonal o pastila pe zi iau doar cand ma doare foarte tare maseaua (si isi face efectul rapid). Sunt curios daca se pot combina intre ele sau sunt una impotriva celeilalte :D
Va multumesc, o seara frumoasa !
Alprazolam il iau pentru linistire psihica si pentru un somn mai ok iar ketonal o pastila pe zi iau doar cand ma doare foarte tare maseaua (si isi face efectul rapid). Sunt curios daca se pot combina intre ele sau sunt una impotriva celeilalte :D
Va multumesc, o seara frumoasa !
2 comentarii
Buna seara. Se pot lua dar Ketonalul e un antiinflamator. Se ia doar cateva zile, nu pe termen lung si cu protectie gastrica, gen Omeprazol cu jumatate de ora inainte, pentru a va proteja stomacul.
Multumesc de raspuns ! Asta eram curios, daca se pot combina intre ele fara sa fie reactii adverse. Pe internet n-am gasit nicaieri.. nici in prospect. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 1Cipralex
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 3Stari de confuzie/panica
- 2Prozac.E bun?
- 15medicamente incurcate
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 8Zyban plus anxiar
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 4Despre paroxetin
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 4Cafeaua
- 5E mai buna paroxetina decât Prozac-ul pt TOC și anxietate?
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 1Urgent cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice antiinflamatoarele nesteroidiene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: