Reducere doza seroxat, sevraj?
Buna ziua! Am lm luat seroxat, 20mg/zi timp de 10 luni, am redus doza la 10mg/zi si am luat timp de 2 luni, dupa care mi-a recomadat doctorita sa reduc la 5mg/zi, toate bune si frumoase, la 10 zile de la reducerea la sfert, am fost la control, ma simteam bine dar la 3 saptamani a aparut o durere de cap si tauit in urechi (tauitul rezpectiv il aveam si acum 1 an inainte sa incep tratamentul), de care nu reusesc sa scap de 2-3 sapt. In prospect, scrie la reactii adverse, durere de cap si sunt in dubii daca o fi de la reducerea dozei sau o fi altceva? Este si o perioada aiurea, toti doctorii sunt plecati.
1 comentarii
Buna ziua Zoly! E posibil ca ceea ce simti sa fie din cauza reducerii dozei. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu psihiatrul tau, pt ca doar el iti poate ajusta dozele, sau tratamentul. Chiar daca ar fi in vacanta, eu nu cred ca la un simplu sms nu ar raspunde. Iar daca nu o va face, raman totusi cateva zile pana sptamana viitoare, pana cand ai putea sa faci niste exercitii de relaxare, sa bei niste ceai de tei, sa te odihnesti. Ajuta si metodele astea, insa doar pe termen scurt, pana vorbesti cu psihiatrul. Ai putea sa combini psihiatricele cu psihoterapie cognitiv-comportamentala si ai observa diferente majore - benefice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Depakine Chrono 300mg
- 7Tulburare de panica
- 5tratament psihiatric si vitamine
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 2Paliperidona risperidona?
- 6Dependenta alprazolam si velafaxina
- 4Anxiar/Bromazepam
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 14Urgent un psiholog - romparkin poate da ciroza!
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 3Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 9Olanzapina Urgent!!
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 1Aripiprazol in sarcina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: