Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
Pe internet din ce am mai văzut ele merg împreuna, chiar doctorii le recomanda așa pentru a oprii îngrășarea excesivă provocată de olanzapina..mie elontrilul îmi provoacă insomnii la început și eram curios dacă pot folosii o perioada scurta olanzapina și carbamazepina pentru somn ??ma voi duce și personal la doctor sa întreb dar voiam sa aflu și părerea celor de aici.
4 comentarii
Ati incercat Elontrilul dimineata si Olanzapina + Carbamazepina seara?
Nu..știu câte ceva din modul de acțiune al olanzapinei care ma pune pe gânduri la ideea de a o combina cu ceva ce acționează asupra neurotransmitatorilor de dopamina.Olanzapina o am de mai mult timp, am primit o ca alternativa la benzodiazepine pentru ca nu are un caracter așa adictiv eu având insomnii ocazionale.O folosesc numai pentru somn foarte rar.nu vreau sa folosesc nici alte variante cum sunt somniferele gen imovane, stilnox
Atunci luati-o seara, la nevoie. Cunosc persoane care o folosesc asa si le merge bine.
Deci nu ar interacționa negativ între ele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Seroxat da pofta de mancare si insomnii?
- 4Anxiar cu olanzapina
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 6Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?
- 2Medicamentul Rispen tulburari
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 5Leponex sau Abilify?
- 5Quetiapina si indiferenta
- 7Rispolept - dureri de cap
- 0Durere inima De ce
- 10TRITTICO pareri
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 1Anxietate
- 6Aripiprazol in depresie
- 1Aripiprazol in sarcina
- 33De cand luati antipsihotice ati experimentat greutate la efortul fizic?
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: