Durere de cap-tratament Cipralex
Buna seara.De câteva zile fac tratament cu Cipralex si Anxiar si am o durere de cap cumplita, ce pot sa iau sa-mi treaca?Am interes ca aspirina si ibuprofenul nu sunt indicate.Multumesc.
4 comentarii
buna ziua
Cred ca cel mai indicat ar fi sa contactati medicul care v-a prescris acest tratament, pentru ca doar el poate monitoriza efectele si recomanda medicatie care sa nu interfereze negativ cu cea curenta. In afara de medicamente, puteti incerca terapii de relaxare (aromaterapie, ex. de respiratie, odihna, plimbari, muzica, reducerea stimulilor etc) care pot sa fie benefice,
Mult succes!
Cred ca cel mai indicat ar fi sa contactati medicul care v-a prescris acest tratament, pentru ca doar el poate monitoriza efectele si recomanda medicatie care sa nu interfereze negativ cu cea curenta. In afara de medicamente, puteti incerca terapii de relaxare (aromaterapie, ex. de respiratie, odihna, plimbari, muzica, reducerea stimulilor etc) care pot sa fie benefice,
Mult succes!
Buna dimineata! Retraiti mental amintirile legate de momente fericite din viata d-voastra care au o incarcatura emotionala deosebita si asa cum a subliniat si colega mea discutati cu medicul care v-a prescris medicamentele. Sanatate!
Daca e efect secundar de la Cipralex, ar trebui sa treaca in 2-4 saptamani. Cititi prospectul.
Bună ziua!
Ca și colegele mele vă recomand să luați legătura cu medicul ce v-a prescris tratamentul. Durerea de cap poate avea și alte cauze, de aceea e bine să discutați cu el să vă recomande ori alt medicament, ori să umble la doze, dacă durerea de cap are legătură cu medicația, ori să vă recomande pentru durerea de cap ceva ce nu are interacțiune cu ce luați acum.
Ca și colegele mele vă recomand să luați legătura cu medicul ce v-a prescris tratamentul. Durerea de cap poate avea și alte cauze, de aceea e bine să discutați cu el să vă recomande ori alt medicament, ori să umble la doze, dacă durerea de cap are legătură cu medicația, ori să vă recomande pentru durerea de cap ceva ce nu are interacțiune cu ce luați acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 2Pareri tratament olanzapina!!
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 1Depresie-viza medicala
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 0Anxietate si atac de panica
- 4Anxietate generalizata
- 4Criza olanzapina
- 5Anxietate
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: