s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?
Buna ziua!
Acum o saptamana stand la laptop am avut o tulburare de vedere(s-a ingustat vederea)care a tinut doar o secunda.M-am speriat foarte tare.Dupa aceasta intamplare am inceput sa simt pe partea dreapta a capului, deasupra urechii, o senzatie de amorteala si o usoara apasare la tampla dar nu ma doare capul.Am si vertij si seara adorm greu si transpir in timpul somnului.Daca incerc sa ma culc dupa masa, adorm si ma trezesc in aproximativ 20 de minute cu greata si batai rapide de inima.Cateodata mai simt intepaturi in partea de sus a capului dar dispar.Ma simt foarte pierdut si ma gandesc numai la asta..imi este foarte frica.Daca ma poate ajuta cineva cu pareri va rog astept.
Acum o saptamana stand la laptop am avut o tulburare de vedere(s-a ingustat vederea)care a tinut doar o secunda.M-am speriat foarte tare.Dupa aceasta intamplare am inceput sa simt pe partea dreapta a capului, deasupra urechii, o senzatie de amorteala si o usoara apasare la tampla dar nu ma doare capul.Am si vertij si seara adorm greu si transpir in timpul somnului.Daca incerc sa ma culc dupa masa, adorm si ma trezesc in aproximativ 20 de minute cu greata si batai rapide de inima.Cateodata mai simt intepaturi in partea de sus a capului dar dispar.Ma simt foarte pierdut si ma gandesc numai la asta..imi este foarte frica.Daca ma poate ajuta cineva cu pareri va rog astept.
4 comentarii
Buna-ziua! Cati ani aveti? Ce numiti dvs vertij? Nu intrati in panica, daca simptomele sunt de scurta durata nu indica ceva grav. Totusi mergeti sa faceti un computertomograf cerebral si mergeti la un consult neurologic. Sanatate!
Multumesc pentru interes.Am varsta de 17 ani si prin vertij ma refer la o ameteala mai usoara adica o ameteala fara efectul acela "se invarte pamantul cu mine".
Am inteles. Daca e o ameteala usoara aceasta nu este vertij. (vertij e senzatia de rotire, a camerei sau a ta in camera). Deci cum spuneam nu pare a fi ceva grav dar trebuie totusi sa faci niste analize uzuale, inclusiv calciu, calciu ionic si magneziu, si apoi sa mergi la un consult la neurolog sa vezi daca e cazul si de computer tomograf sau nu, in functie de ce iti gaseste el la examinarea clinica.
Am inteles, multumesc frumos pentru sfaturi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 4incep sa vad ca un curcubeu in partea laterala
- 4atrofie optica
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 4strafulgerari ale ochiului cu pierderea temporara a vederii
- 9Vad linii strambe
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 0incetosarea vederii
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 3Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
- 3imagine secventiala
- 4uneori probleme de vedere
- 3Tulburari de vedere
- 2Vedere neclară
- 5umbre transparente, puncte si linii la surse de lumina
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 0Un sfat - liniute punctulete in campul vizual cand trec la lumina
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: