ameteli si tulburari de vedere
am ameteli si tulburari de vedere. nu vad clar, parca nu ma pot sa focalizez bine, stau tot timpul incruntat si am o senzatie de nesiguranta. ma deranjeaza foarte tare lumina puternica. ce ar putea fii? multumesc celor care m-ar putea ajuta macar cu un sfat.
7 comentarii
mergeti la un medic oftalmolog pentru consult de specialiate. multa sanatate!
Pt Tobi,
Si eu am avut aceste senzatii, am fost la oftalmolog si nu am absolut nimic!Tie ce ti-a spus?
Si eu am avut aceste senzatii, am fost la oftalmolog si nu am absolut nimic!Tie ce ti-a spus?
pt Brolin si eu am aceleasi senzatii si mie mi sa spus la fel ca nu am absolut nimic.dar alte simptome mai ai?
Da mai am senzatia de ameteala in forma de tangaj si slabiciune in picioare.mie mi-au spus ca sunt depresiv anxios, tie?
si eu am slabiciune in picioare si pt cateva secunde vad negru in fata ochilor.am si cazut pe strada de la asta.si am mers la urgenta si mi au spus ca am tensiunea scazuta:(.Dar acum am inceput sa am din nou aceleasi senzatii dar nu am mai fost la un medic.trebuie sa merg iar!!!dar ti au dat ceva tratament?
eu nu am tensiune mica, si acum iau omega 3 su vitamax si beau ceaiuri.Te sfatuiiesc sa incerci ceaiul verde!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 5Astenie de primavara?
- 4Vedere cu stelute
- 19Frunte si tample umflate
- 18Ameteli
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1de ceva vreme ametesc
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 0Ameteala Persistenta
- 4uneori probleme de vedere
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 2ameteli
- 0Ochi - punct în câmpul vizual, care îmi blochează vederea
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 5Amețeala de lunga durata
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: