ameteli si tulburari de vedere

am ameteli si tulburari de vedere. nu vad clar, parca nu ma pot sa focalizez bine, stau tot timpul incruntat si am o senzatie de nesiguranta. ma deranjeaza foarte tare lumina puternica. ce ar putea fii? multumesc celor care m-ar putea ajuta macar cu un sfat.
7 comentarii

mergeti la un medic oftalmolog pentru consult de specialiate. multa sanatate!

Pt Tobi,
Si eu am avut aceste senzatii, am fost la oftalmolog si nu am absolut nimic!Tie ce ti-a spus?
Si eu am avut aceste senzatii, am fost la oftalmolog si nu am absolut nimic!Tie ce ti-a spus?

pt Brolin si eu am aceleasi senzatii si mie mi sa spus la fel ca nu am absolut nimic.dar alte simptome mai ai?

Da mai am senzatia de ameteala in forma de tangaj si slabiciune in picioare.mie mi-au spus ca sunt depresiv anxios, tie?

si eu am slabiciune in picioare si pt cateva secunde vad negru in fata ochilor.am si cazut pe strada de la asta.si am mers la urgenta si mi au spus ca am tensiunea scazuta:(.Dar acum am inceput sa am din nou aceleasi senzatii dar nu am mai fost la un medic.trebuie sa merg iar!!!dar ti au dat ceva tratament?

eu nu am tensiune mica, si acum iau omega 3 su vitamax si beau ceaiuri.Te sfatuiiesc sa incerci ceaiul verde!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 23ameteli si stari de confuzie
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 0dureri de cap si ameteli
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 0Stari de voma, ameteala
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 9Ameteala permanenta
- 2Vedere incetosata
- 5Reactii adverse tratament
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 1Ameteli ureche
- 1Anemie??
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: