simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
Buna ziua, de o perioada simt o mica durere in partea dreapta a capului, cateodata cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete galbene, albe.Daca vorbesc la telefon cu cineva acuma, mai tarziu, am impresia ca nu vorbisem acum 2 3 ore ci mai mult timp. Acuma 4 5 luni am avut un accident de masina, si mam lovit un pic la cap de cupola, am fost la un control si totul era ok.
Nasul mie infundat, cand o nara, cand alta, iar acum vreo saptamana, a inceput sa -mi curga sange din nas doar de la o simpla atingere.
Nasul mie infundat, cand o nara, cand alta, iar acum vreo saptamana, a inceput sa -mi curga sange din nas doar de la o simpla atingere.
5 comentarii
Trebuie neaparat sa te vada un neurolog si sa faci o radiografie craniana si, cu recomandarea dumnealui [ vei plati mai putin ], o tomografie craniana.Emisfera dreapta, jumatatea dreapta a creierului, cea care iti creeaza tie probleme este responsabila, printre altele, si de gradul de perceptie spatiala.Asa se explica de ce uneori nu mai ai notiunea timpului.Deci nu amana si ia trimitere la neurolog.Numai bine!
Buna ziua, radiografie craniana am facuta si este totul ok.poate fi altceva mai grav de atata? poate fi vorba despre vreun hematom ?
Buna seara!
Andbalalau cum te simti?Ai fost la neurolog?Nu trebuie sa te sperii, pe toti ne doare cate ceva, insa e necesar sa faci o tomografie chiar daca radiografia e buna.Nu astepta sa te doara mai rau sau sa ai alte simtome, deci.la neurolog cat mai repede.Multa sanatate!
Andbalalau cum te simti?Ai fost la neurolog?Nu trebuie sa te sperii, pe toti ne doare cate ceva, insa e necesar sa faci o tomografie chiar daca radiografia e buna.Nu astepta sa te doara mai rau sau sa ai alte simtome, deci.la neurolog cat mai repede.Multa sanatate!
Buna Rodica,
Multumesc de intrebare, inca nu am ajuns la tomograf.durerile au inceput sa-mi treaca.Dar in curand voi ajunge, pentru ca de la o vreme, mai observ ca imi tremura si mana si nu stiu de ce.sper sa nu fie foarte grav.
Multumesc
Multumesc de intrebare, inca nu am ajuns la tomograf.durerile au inceput sa-mi treaca.Dar in curand voi ajunge, pentru ca de la o vreme, mai observ ca imi tremura si mana si nu stiu de ce.sper sa nu fie foarte grav.
Multumesc
Ma gandesc sa nu fie vorba despre o sinuzita, pentru ca mai mereu am nasul infundat, iar cand il las in jos imi curge un lichid...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma simt rau de o luna
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 3Intunecarea privirii (scurt ca si cum as clipi rapid)
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 3durere puternica de cap
- 7Dureri de cap
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 3imagine secventiala
- 1Durere groaznica de cap
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 0Văd un cerc de culoare galbena
- 0Ochelari si dioptrii
- 0Un sfat - liniute punctulete in campul vizual cand trec la lumina
- 0Văd niște linii de lumină
- 2Ochii - dureri in spatele capului
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Durerea de cap tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: