Miopie si vedere 'miscacioasa'
Am miopie si uneori vad aiurea ca se misca lucrul pe care il privesc mai ales daca stau concentrata si atunci incepe sa se invarta tot cu mine. Cand se misca lucrul acela se mareste (de ex stateam pe scari si ma uitam atenta la o scara si aveam impresia ca se mareste spre mine si apoi se micsoreaza). Este un simtom al miopiei sau mai am si alta problema oculara?
3 comentarii
Cred ca trebuie sa faci un consult la medicul oftalmolog pentru a afla un diagnostic clar evident cu un examen de fund de ochi.
In prezent porti ochelari/lentile?
Daca tensiunea arteriala se incadreaza in limite normale atunci este posibil sa existe o afectiune a sistemului circulator sau vertij.
Poate sa fie si nervul optic desi tind sa cred ca nu. Poate sa fie vertij. Acesta tine de urechea interna si neurologie.
Prin urmare trebuie sa faci un consult la medicul de familie apoi la oftalmologie si de ce nu la neurologie. Miopia in cayuri foarte rare da aceste simptome. Cazurile sunt rarisime.
In prezent porti ochelari/lentile?
Daca tensiunea arteriala se incadreaza in limite normale atunci este posibil sa existe o afectiune a sistemului circulator sau vertij.
Poate sa fie si nervul optic desi tind sa cred ca nu. Poate sa fie vertij. Acesta tine de urechea interna si neurologie.
Prin urmare trebuie sa faci un consult la medicul de familie apoi la oftalmologie si de ce nu la neurologie. Miopia in cayuri foarte rare da aceste simptome. Cazurile sunt rarisime.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Miopia si nasterea
- 10pete negre pe vedere
- 4ma simt rau de o luna
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 6Cand ma trezesc dimineata, vad ceva negru
- 4Vedere cu stelute
- 4miopie destul de mare
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 6Cap, ochi, torace
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 3lacrimarea ochilor excesiva, roseata, vedere in ceata - un raspuns va rog
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 1miopie
- 1Pata neagra camp vizual
- 2Vedere incetosata
- 3fototraumatism solar
- 1vedere incetosata
- 0Ochelari si dioptrii
Mai multe informații despre: Miopia tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: