dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata

01-06-2013
nargyss
Nu este medic/terapeut
nargyss
fiica mea in varsta de 31 ani, a fost diagnosticata in urma cu 8 zile, cu diabet zaharat1(glicemia la internare 640 -perfect constienta).I s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt.hidratare(?).In acest moment are privirea incetosata, iar medical endo currant I-a spus ca este normal sa fie asa timp de vreo 3 saptamani, pana se acomodeaza lichidul vitros cu insulin (oricum, ceva de acest gen).Eu sunt foarte ingrijorata, mai ales ca fiica mea a trebuit sa plece in Anglia cu un grup de elevi (este cadru didactic).Chiar este normal?
2 comentarii
0
01-06-2013, ora 20:50
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cresterea glicemiei poate produce tulburarile cristaliniene rezultand o miopizare acuta si tulburari de vedere la distanta, vedere in ceata. In momentul reglarii metabolismului glucidic, se remit aceste tulburari cristaliniene si dispare miopia. Reglarea metabolismului glucidic este indicata de normalizarea hemoglobinei glicozilate. De altfel, eu spun pacientilor mei cu diabet ca, daca nu mai vad brusc cu ochelarii, trebuie sa-si verifice glicemia, Numai bine
0
02-06-2013, ora 07:08
nargyss
Nu este medic/terapeut
nargyss
Va multumesc pentru raspuns.M-am linistit oarecum, daca in aceste cazuri poti fi linistit.Cu respect, Nargyss
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.