am miopie, vad ca niste fire de par...
vad pe fundal alb ca niste zgirituri sau mai bine zis ca niste fire de par in oki ce sa fie am miopie 5, 5 la dreptul si 3, 5 la stingul vad foarte greu noaptea nu deosebesc fetele oamenilor sa fie cataracta.
multumesc.
multumesc.
5 comentarii
Salut.. Sunt baiat, am 15 ani si am si eu o mica problema in legatura cu penisul meu. In erectie este destul de stramb, astfel ca se indoaie la 90 de grade in jos. Arata ca un echer. Am mai citit despre penisuri strambe si am auzit ce nu este nicio problema. Dar al meu este foarte stramb. As vrea sfatul unui medic.Va multumesc.
Domnule Razvan28, de ce ati postal la topicul despre probleme Ochi?.
Incercati sa tineti penisul in chilot in pozitia ridicat, chiar si cand intra in erectie.
Incercati sa tineti penisul in chilot in pozitia ridicat, chiar si cand intra in erectie.
Tot pt razvan28 va scriu din regulament:
Rugamintea noastra este sa plasati intrebarea dvs in sectiunea potrivita. Medicii colaboratori nu urmaresc decat sectiunile cu specialitatea lor, iar o intrebare pusa intr-o sectiune necorespunzatoare va fi ignorata.
Sectiunea potrivita ar fi http://forum.romedic.ro/sub_cat/Sexologie_masculina_0232.html
Rugamintea noastra este sa plasati intrebarea dvs in sectiunea potrivita. Medicii colaboratori nu urmaresc decat sectiunile cu specialitatea lor, iar o intrebare pusa intr-o sectiune necorespunzatoare va fi ignorata.
Sectiunea potrivita ar fi http://forum.romedic.ro/sub_cat/Sexologie_masculina_0232.html
Buna ziua am
Si eu o problema acum cateva zile.. am cascat si parca pentru o milisecunda nu am vazut oare Monza părut?!tin sa Menționez ca am un punct negru pe care il
Vad mereu :) ce sa fie oare ?
Si eu o problema acum cateva zile.. am cascat si parca pentru o milisecunda nu am vazut oare Monza părut?!tin sa Menționez ca am un punct negru pe care il
Vad mereu :) ce sa fie oare ?
Pentru zavaczchi :cel mai probabil cataractă. Mergeți totuși la medic. Sunt câteva medicamente care pot întârzia inevitabilul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 3pierderi de memorie si vedere cu un ochi
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 11tulburari de vedere
- 3miopie forte coroidoza miopica
- 4problema cu vederea
- 5Tulburari de vedere, apoi dureri de cap partea stanga.
- 5astigmatism si miopie.. se poate opera?
- 3miopie forte
- 1vedere in ceata
- 8Am o ceata neagra pe o jumatatea ochiului
- 0miopie forte
- 0picaruri pentru ochi, probleme cu vederea la tv
- 2vad in ceata dupa cateva ore
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Miopie progresiva
- 1Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
- 2Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
Mai multe informații despre: Miopia tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: