intrebaree..rog raspuns urgent
Buna
este a doua luna de cand iau anticonc.in prima luna am luat din prima zi a sangerarii, cand am term folia am facut pauza 7 zile si am inceput a 8 zi o folie noua.
daca am inceput din a 8 zi sunt protejata din primele zile de cand am inceput folia noua?
ca eu am facut sex dupa 3 zile cu ejacular in interiorul vaginului si acum ma gandesc ca poate nu si-a facut anticonc efectul pentru ca le-am luat din a 8 zi:-s
voi ce credeti?
acum le-am luat la ora fixa dar am mai gustat cate putin alcool [iau diane35]
credeti ca pot ramane insarcinata? sau ca sunt protejata de la inceput?
ast rasp:*
multumesc!
este a doua luna de cand iau anticonc.in prima luna am luat din prima zi a sangerarii, cand am term folia am facut pauza 7 zile si am inceput a 8 zi o folie noua.
daca am inceput din a 8 zi sunt protejata din primele zile de cand am inceput folia noua?
ca eu am facut sex dupa 3 zile cu ejacular in interiorul vaginului si acum ma gandesc ca poate nu si-a facut anticonc efectul pentru ca le-am luat din a 8 zi:-s
voi ce credeti?
acum le-am luat la ora fixa dar am mai gustat cate putin alcool [iau diane35]
credeti ca pot ramane insarcinata? sau ca sunt protejata de la inceput?
ast rasp:*
multumesc!
9 comentarii
Asa si trebuie sa incepi folia noua, dupa 7 zile de pauza, din a 8-a zi...esti protejata, stai linistita..
doar ca dupa 7 zile de la cont acela ama vut o mica sangerare..adica astazi..:)
oare de ce?:-s
oare de ce?:-s
Incearca sa iei pilula cam la aceeasi ora..daca se mai intampla sa sangerezi dupa contact fa o vizita la ginecolog pentru o consultatie si un test Papanicolau.
eu am citit ca dupa 7 zile sarcina se muta in uter si se produce o mica sangerare, acea sangerare fiind primul semn de sarcina
dvoastra ce credeti?:)poate nu si'au facut anticonc efectul atat de repede si ca este un semn de sarcina?:(
ps:le iau la ora fixa cu apa:)
dvoastra ce credeti?:)poate nu si'au facut anticonc efectul atat de repede si ca este un semn de sarcina?:(
ps:le iau la ora fixa cu apa:)
Care sarcina ? tu ai spus ca inainte de folia actuala ai luat inca o folie.in cele 7 zile de pauza nu ai avut menstruatie ? Daca ai luat corect pilulele in luna anterioara nu aveai cum sa incepi a doua folie cu sarcina.
pai da..am luat o folie, am avut menstruatie si din a 8 zi am inceput alta folie la ora 8 dimineata:) si dupa 3 zile ama vut contact cu ejaculare in interior:) si ma gandeam sa nu'si fi facut anticonc din noua folie efectul, dupa 3 zile:)
si sa raman insarcinata in ziua aia, dupa inceperea noii folii..:)
nu ai ramas insarcinata daca le-ai luat corect. si dupa ce zici tu le-ai luat corect.
mica sangerare poate fi spotting si este normal in primele luni daca iei pilule. daca te deranjeaza treci la un contraceptiv hormonal cu o doza hormonala mai mica.
mica sangerare poate fi spotting si este normal in primele luni daca iei pilule. daca te deranjeaza treci la un contraceptiv hormonal cu o doza hormonala mai mica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 3nelamurire
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 2anticonceptionale orale
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 7anticonceptionale si diareea
- 8pastila pierduta!
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 2acnee provocata de mercilon?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 2contraceptive
- 0Anticonceptionalele si fumatul.
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: