intrebaree..rog raspuns urgent

05-02-2011
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
Buna

este a doua luna de cand iau anticonc.in prima luna am luat din prima zi a sangerarii, cand am term folia am facut pauza 7 zile si am inceput a 8 zi o folie noua.
daca am inceput din a 8 zi sunt protejata din primele zile de cand am inceput folia noua?
ca eu am facut sex dupa 3 zile cu ejacular in interiorul vaginului si acum ma gandesc ca poate nu si-a facut anticonc efectul pentru ca le-am luat din a 8 zi:-s

voi ce credeti?

acum le-am luat la ora fixa dar am mai gustat cate putin alcool [iau diane35]

credeti ca pot ramane insarcinata? sau ca sunt protejata de la inceput?

ast rasp:*

multumesc!
9 comentarii
0
05-02-2011, ora 17:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Asa si trebuie sa incepi folia noua, dupa 7 zile de pauza, din a 8-a zi...esti protejata, stai linistita..
0
05-02-2011, ora 18:17
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
doar ca dupa 7 zile de la cont acela ama vut o mica sangerare..adica astazi..:)
oare de ce?:-s
0
05-02-2011, ora 18:17
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
multumessc de raspuns
0
06-02-2011, ora 06:25
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Incearca sa iei pilula cam la aceeasi ora..daca se mai intampla sa sangerezi dupa contact fa o vizita la ginecolog pentru o consultatie si un test Papanicolau.
0
06-02-2011, ora 12:29
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
eu am citit ca dupa 7 zile sarcina se muta in uter si se produce o mica sangerare, acea sangerare fiind primul semn de sarcina

dvoastra ce credeti?:)poate nu si'au facut anticonc efectul atat de repede si ca este un semn de sarcina?:(

ps:le iau la ora fixa cu apa:)
0
06-02-2011, ora 13:38
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Care sarcina ? tu ai spus ca inainte de folia actuala ai luat inca o folie.in cele 7 zile de pauza nu ai avut menstruatie ? Daca ai luat corect pilulele in luna anterioara nu aveai cum sa incepi a doua folie cu sarcina.
0
06-02-2011, ora 13:43
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
pai da..am luat o folie, am avut menstruatie si din a 8 zi am inceput alta folie la ora 8 dimineata:) si dupa 3 zile ama vut contact cu ejaculare in interior:) si ma gandeam sa nu'si fi facut anticonc din noua folie efectul, dupa 3 zile:)
0
06-02-2011, ora 13:44
ancaaa
Nu este medic/terapeut
ancaaa
si sa raman insarcinata in ziua aia, dupa inceperea noii folii..:)
0
06-02-2011, ora 22:47
Veevee
Nu este medic/terapeut
Veevee
nu ai ramas insarcinata daca le-ai luat corect. si dupa ce zici tu le-ai luat corect.
mica sangerare poate fi spotting si este normal in primele luni daca iei pilule. daca te deranjeaza treci la un contraceptiv hormonal cu o doza hormonala mai mica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •