Diane 35 si varsaturile
Am luat pastila Diane 35(saptamana 3) la ora 22 cum imi este programata. iar la ora 1 noaptea, adica dupa 3 ore am vomat. Am continuat blisterul, l'am terminat, iar pe data de 14 (chiar in prima zi din cele 7 zile de pauza) am avut contact sexual neprotejat, tinand cont ca pe data de 18 trebuie sa imi vina menstruatia. Exista vreun risc? mentionez ca restul pastilelor au fost luate corect si la timp! Daca doamne fereste e vorba de o sarcina poate sa imi vina menstruatia "peste" ca sa zic asa? Multumesc anticipat
5 comentarii
In general se aplica "criteriul de 2 ore", adica se consideră că pilula nu a avut efect dacă este vomată în interiorul intervalului de 2 ore de la administrarea ei. Cum la dv au trecut 3 ore, rezulta ca pilula a vut timp sa fie absorbita in organism, deci nu aveti motive sa credeti ca nu si-a facut efectul.
VA MULTZUMESC MULT! Intrebarea am pus'o si la alta categorie [Sunt gravida?] de intrebari pentru ca nu stiam exact la care sa o incadrez!
prietena mea a luat diane 35 fara un consult medical..prima folie a luato fara probleme la ora fixa si tot a fost ok, fara greturi, varsaturi sau orice alta reactie de la ele, menstruatia venind in a 3 zi de pauza.a inceput cea dea 2 folie iar in saptamana 2 a inceput sa aiba greturi.Imi puteti da un sfat?
Am o mare problema. Am 23 de ani. Nu am nici o nastere si nici un avort. De 5 luni nu mi-a mai venit menstruatia. Am fost la dr acum 3 luni si mi-a descoperit ca am SOP. Mi-a dat duphaston sa imi vina menstruatia ca sa pot sa iau diane 35. Cum nu mi-a venit, dr a zis sa iau asa "pe sec". Am terminat folia de 4 zile si tot nu mi-a venit. Peste 3 zile trb sa merg iar la control. Am mari dureri de burta si de sani. Sunt foarte speriata. Din ce cauza patesc asa ceva
Am uitat sa mentionez ca acum 2 ani am luat Karissa si din aprilie le-am intrerupt. Atunci imi venea menstruatia a 3-a zi dupa ce terminam folia si nu am avut niciodata problemele de le am acum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 32diane 35 interactioneaza cu alcoolul si tigarile
- 9diane 35 - lamurire
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 7pilozitate excesiva
- 3ce se poate intampla?
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3URGENT-Intrebare:Anticonceptionale dupa tratament cu Diane35
- 7Diane 35 si spotting
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 7Diane 35 si sarcina
- 6Ameliorarea varsaturilor si a gretei din timpul chimioterapiei
- 4am mancat putina frisca mi-a fost rau cu varsaturi, dureri sub stern
- 1Sughit si varsaturi
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 3Vomit dupa ce mananc!
- 0Tuse până să vărs
Mai multe informații despre: Varsaturile diane 35
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: