anticonceptionale si diareea
iau de 2 luni antconceptionale diane.asta este a 3 luna, a 3 folie:)
.la a 2 folie mai aveam 4 pastilute, am luat a 4 pastiluta la ora 8 si pe la 12 si ceva am avut diaree severa[scaune moi si apoase]..am continuat sa iau celelalte 3 pastilute, sa termin folia si am facut pauza 7 zile:)
in a 7 zi a pauzei am avut contact cu ejaculare in interiorul vaginului, doua zi am inceput o noua folie..
Credeti ca eram sub protectie in pauza sau este posibil sa fi ramas insarcinata?:(
Ps; iau pastilele cam la aceeasi ora, diferenta de 5-10 minute maxim:)
.la a 2 folie mai aveam 4 pastilute, am luat a 4 pastiluta la ora 8 si pe la 12 si ceva am avut diaree severa[scaune moi si apoase]..am continuat sa iau celelalte 3 pastilute, sa termin folia si am facut pauza 7 zile:)
in a 7 zi a pauzei am avut contact cu ejaculare in interiorul vaginului, doua zi am inceput o noua folie..
Credeti ca eram sub protectie in pauza sau este posibil sa fi ramas insarcinata?:(
Ps; iau pastilele cam la aceeasi ora, diferenta de 5-10 minute maxim:)
7 comentarii
In pauza am avut sangerare, idup primul blister sangerarea a inceput miercurea dupa a doua folie a inceput joi :)
1. Erati sub protectie
2. Prea putin conteaza cand vine sangerarea. Important este sa respectati pauza de 7 zile.
2. Prea putin conteaza cand vine sangerarea. Important este sa respectati pauza de 7 zile.
deci eram sub protectie cu toate ca am avut diaree severa ? la a 4 ppastiluta din sapt 3?:)
multumesc de rasp
multumesc de rasp
defapt din folie mai aveam 4 pastilute si la a 4 am avut diaree :(
am citit pe prospect ca daca uiti o pastila in sapt a 3 protectia nu mai exista:((
este adevarat?:((
am citit pe prospect ca daca uiti o pastila in sapt a 3 protectia nu mai exista:((
este adevarat?:((
Protectia scade dupa diaree. Dar nu scade toata viata. Scade timp de 7 zile. Recititi raspunsul de mai sus.
mati bagat intr'o ceata completA:"
am inteles ca scade timp de 7 zile, dar dupa 7 zile creste chiar daca eram in timpul pauzei nu nu mai luam nicio pastiluta? sau scade complet pana in momentul cand incep un nou blister?
am inteles ca scade timp de 7 zile, dar dupa 7 zile creste chiar daca eram in timpul pauzei nu nu mai luam nicio pastiluta? sau scade complet pana in momentul cand incep un nou blister?
in timpul pauzei timp in care normal, nu am mai luat pastilute*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 42Yasmine - sfaturi
- 7contraceptivul Laurina si imodium
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 6microgynon si arcoxia
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 8boli endocrine?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 19melleva 35
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 12 pastile intr-o zi
- 0antonconceptionalele yasmin
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Diareea de la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: