Este bun anticonceptionalul Artiza?
Buna! Iau anticonceptionalele Artizia pt prima data de la data de 1 aprilie.Am citit foarte multe subiecte despre fel si fel de anticonceptionale, numai despre artizia nu am gasit nimic.Intrebarea mea este : Sunt niste ac sigure?Nu vreau sa ma trezesc cu surprize!:( Si mai am inca doua intrebari: Au efecte negative asupra mea medicamentele ca : nurofen, algozone, paracetamol, aspirina si algocalmin?Si ultima intrebare: Avand in vedere ca sunt la prima folie de ac, dupa cat timp pot face sex neprotejat?Astept raspunsuri sigure...multumesc.
2 comentarii
si eu folosesc artizia..ce pot sa zic despre ele..mai am 2 pastile din prima folie..de peste tot unde am citit se spune ca ar trebui sa fii protejata inca de la primele pastilute daca le iei cum trebuie, insa cand mi-au fost recomnadate de doctorita ea mi-a spus ca abia de la a doua folie poti fi suta la suta sigura ca sunt protejata..probabil mi-a zis asta pentru ca se gandea ca poate corpul se obisnuieste mai greu cu ac..insa eu tind sa cred ca atat timp cat nu ai avut efecte secundare de la ele ar trebui sa isi faca efectul..cred ca nu interactioneaza cu medicamentele respective..ar trebui sa specifice pe prospect..si la partea cu siguranta, cred ca sunt la fel de sigure ca orice alt tip de anticoceptionale..:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 2prolactina
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 4oare ce sa fac?
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 17spotting
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 7intrerupere jeanine
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: