administrare yasmine
am si eu o problema!!!!!!!astazi am prima zi a ciclului si am inceput sa iau pentru prima data ac yasmine!cand mi se termina tableta ce se intampla?imi vine ciclu?sau cand se termina o tableta incep alta.sau cand imi trece ciclul?si inca o intrebare.daca iubitu meu isi da drumu in mine cat timp iau yasmine este vreo problema?
7 comentarii
va rooog raspundeti-mi si mie si daca se poate un doctor si mai bine!pooop
cand termini pastilutele de pe blisser faci pauza de 7 zile pt ca ele sunt doar 21 de pastilute.in perioada aceea de7 zile trebuie sa ti vina menstruatia si a 8a zi incepi o alta folie de pastile chiar daca menstruatia nu s a oprit. Daca iei pastilele in fiecare zi cam la aceeasi ora nu este nicio problema daca partenerul ejaculeaza in tine. Eu nu am avut astfel de prb cu AC. azi am inceput si eu yasmin.Sanatate!
aaaah ms mult axiela21!dar mi-e frica rau de un copil la 18 ani si daia vreau s stiu tot si s m protejez corect!popik
aaaa dar cand se schimba ora ce fac?iau la aceesi ora ca d obicei sau tin cont ora kre o luam pana sa se schimbe?
te inteleg. toate luam AC tocmai pt a nu ne trezi cu un bebe pe cap:). zic aprox aceeasi ora, daca va fi intr-o zi cu o ora mai devreme sau mai tarziu nu este o prb. eu sincer am uitat de multe sa iau la ora potrivita si n am avut prb, dar recomandat este sa ti pui telefonul sa sune la o anumita ora si sa iei pastiluta atunci.cand se schimba ora n o sa fie o prb...
Protectia este scazuta daca uiti pastila si trec mai mult de 12 ore. Asta nu inseamna ca poti lua una la 7 alta la 12. Cel mai bine e sa Iti fixezi o ora si o respecti.
care e faza daca fumez si iau ac?am inteles k provoaca cancerul la san!este adevarat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 11pastila problema!!!
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 5reactii adverse yasmine
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 4ar putea fi o sarcina?
- 3cum iau yasmin?
- 11yasmin sau diane?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 3administrare anticonceptionale
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 10regulon contraceptiv
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 33Nelamuriri Artizia
- 4novinette sau diane 35?
- 19melleva 35
- 1Mai au efect pilulele?
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 4dupa pauza de 7 zile... in ce perioada se reiau AC?
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: