Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
![Ancuta1991](/arata_img.php?img=cont_223223.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua mi sa recomandat niste anticonceptionale Karissa75micrograme/20 micrograme drajeuri si nu stiu cum sa le incep.pe aceste pastile apar sageti si zilele saptamani dar de ex daca menstruatia apare joi tb sa iau pastila de joi?(este a 4 pastila si dedesupt scrie joi)
1 comentarii
![Ancuta1991](/arata_img.php?img=cont_223223.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua am si eu nelamurire.Pe data de 17 mai am avut menstruatia ma tine 3 zile.pe data de 27 mai am inceput sa sangerez dar nu mult imi curgea mai mult cand urinam.pe data de 6 iunie am fost la ginecologie si mi sa spus ca am un chist de 2sau 3 cm mi sa dat tratament am terminat tratamentul.dar menstruatia normal tb sa imi vina pe 16 iunie asa imi vine in fiecare luna inainte cu o zi de pe data care am avut luna trecuta.dar nu mia venit se poate luna asta sa imi vina menstruatia sau am o intarziere pt ca am avut chist si sangeram.poate cineva sa imi spuna si mie va rog va multumesc
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 42Yasmine - sfaturi
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 6microgynon si arcoxia
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 4sunt protejata din prima zi?
- 6yasmin+nizoral
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0anticonceptionale yasmine
- 0cum iau contraceptivele?
- 2anticonceptionale
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: